3 éves gyereket nevetséges babakocsiba tolni?
Figyelt kérdés
Tud jarni
El ül a babakocsiba de ha nem lenne akkor is vígan elsétálna mellettem.
Valojaban a babakocsi azthiszem inkabb csak miattam van. Mint segitseg!
Egyedul vagyok,segitseg nelkul,nincs autom igy gyalog megyunk el a boltba ami oda vissza 40 perc !
Gyorsabban tudok igy haladni
A boltba osszevissza rohangalna
Jonne a hiszti stb stb
Kocsiba ulve pedig gyorsan eszaladok
Boltba nyugodtan tudok nezelodni
Es meg a vasarolt termekeket a cipeles helyett csak haza tolom
Tudom a vegtelensegig nem hasznalhatom a babakocsit
De nekem oriasi segitseg...!
2024. jan. 16. 22:38
11/14 anonim válasza:
Nem. Senkinek semmi köze hozzá. Én is 3 éves koráig toltam. Mert hipotón,nem bírt menni 100 méternél többet. Utána elhagytuk a babakocsit. 8 éves most,hidd el, tud járni.
Nem kell foglalkozni senkivel.
12/14 anonim válasza:
Szerintem is káros picit,de attól,hogy van véleményem erről,ha látom, közöm nincs hozzá. :) Engem ilyenkor inkább az érdekelne,hogy 5 évesen is tolni fogod a boltig,hogy bele tudj pakolni? Mert a helyzet addigra se fog változni. Ugyanúgy elfáradhat. Te leszel majd az a nő,aki gyerek nélkül is üres babakocsival fog boltba járkálni.:D Ezzel sincs baj,de akkor ne érdekelne ennyire más véleménye. Ha érdekel,akkor meg zavar téged.
13/14 anonim válasza:
Egy óvodás korú gyereket babakocsiba ültetni szerintem már nagyon gáz.Az óvodába is babakocsiba fogod tologatni?
14/14 anonim válasza:
Külföldön élünk, és igen, rengetegen tolják babakocsiban a gyereket az óvodába. Van is az ajtó mellett babakocsitároló, ahol otthagyják a babakocsit, míg munkába mennek. És nem azért, mert nem tud járni, hanem mert lassú. És hétköznap reggel, mikor munkába megy az ember, akkor igenis számít, hogy ha gyalog tíz percre van az ovi, akkor az ne tartson már fél órát. Így is kell még 10 perc mire bent átadjuk a gyereket és elköszönünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!