3 éves gyereket nevetséges babakocsiba tolni?
Tud jarni
El ül a babakocsiba de ha nem lenne akkor is vígan elsétálna mellettem.
Valojaban a babakocsi azthiszem inkabb csak miattam van. Mint segitseg!
Egyedul vagyok,segitseg nelkul,nincs autom igy gyalog megyunk el a boltba ami oda vissza 40 perc !
Gyorsabban tudok igy haladni
A boltba osszevissza rohangalna
Jonne a hiszti stb stb
Kocsiba ulve pedig gyorsan eszaladok
Boltba nyugodtan tudok nezelodni
Es meg a vasarolt termekeket a cipeles helyett csak haza tolom
Tudom a vegtelensegig nem hasznalhatom a babakocsit
De nekem oriasi segitseg...!
Én is ugyanígy vagyok vele, Kérdező. Nincs segítségem, autóm (a férjem ugye azzal jár dolgozni), úgyhogy a hétköznapokat sokkal egyszerűbb babakocsival megoldani. Ráadásul ha elfárad a gyerek, tud benne aludni is. Mondjuk ez csak ritkán fordul elő, de olyankor különösen jól jön. 2,5 éves most, de egyelőre nálunk is marad még a babakocsi.
Eddig 1 szomszéd tett rá megjegyzést, hogy minek, de nem számít a véleménye se neki, se másnak, mert nincsenek a helyemben.
Nagyon koszonom a valaszokat !
Külön koszonet a megèrtésért
Jo erzes azt erezni,nem vagyok egyedul :)
Sajnos a megjegyzesekbol en sem maradtam ki
De probalom ezeket elengedni a fulem mellett
Nem az a baj hogy nevetséges, hanem az hogy káros. A gyerek mozgásfejlődése nem áll meg ott hogy elkezdett járni, egyre többet kell mozognia, gyalogolnia. Másik, hogy a mozgásszegény életmód egyenes út az elhízáshoz is.
Ugyanilyen káros ha egy gyereket állandóan autóval hordoznak.
Ennek a felnőtt megfelelője az lenne ha valaki mindenhova elektromos kerekesszékkel járna, hiába tud járni, az kényelmesebb, rá lehet aggatni a bevásárló szatyrokat, csak épp elképesztően egészségtelen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!