Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » A már nem használt,de következ...

A már nem használt,de következő gyereknek eltett babakocsit mibe tettétek el?

Figyelt kérdés

Drágább babakocsiról lenne szó így csak simán vagy egy nejlonba téve sajnálnám.

Láttam hogy kapható babakocsi táska amibe el lehet tenni es akár utazáskor is jól jön 60.000 Ft.

Esetleg valami hasonló komolyabb megoldás?

Ha nincs más opció akkor megveszem a táskát hozzá

2023. okt. 12. 08:37
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Viszont te zavarobb jelenleg vagy mint en.

A pervezd leveleiddel. Remelem egyszer kitiltanak innen fokepp hogy anyukak kozt muveled ezt.

Legalabb mennel oda ahol errol van szo.

2023. okt. 12. 15:43
 22/27 anonim ***** válasza:
76%

19.

A tejitalos Darwin-díjas kérdést is ő írta ki ma. 😄

2023. okt. 12. 15:43
 23/27 anonim ***** válasza:

Nem tudom kihez beszélsz, de soha nem írtam még senkinek privátban, férfi meg főleg nem voltam még soha.

Annyit nem ér az egész, hogy én bárkivel is privátban írogassak.

Az meg, ha valakinek feltűnik az eszetlen trollkodás, hát Istenem, ahhoz joga van, hogy felhívja rá mások figyelmét, hogy ne fáradjanak értelmes válaszokkal egy trollkérdésre.

2023. okt. 12. 15:46
 24/27 A kérdező kommentje:
Legalabb vallald fel...ha mar arra megvan az eszed....
2023. okt. 12. 15:48
 25/27 anonim ***** válasza:

Szegény 18-as kommentelő is a napjából rászánt több percet is a válaszra, ami láthatólag téged kicsit sem érdekel.

Épp az elején még arra volt reakció csak, hogy a gyakori repülőutakhoz nem ám nylonzsákban fogod vinni a több százezres babakocsit, aminek nem is írod az árát, mert itt senki nem tudja magának megengedni blablabla.😄

Na ezért érdemes már az elején felhívni a figyelmet a trollokra.

2023. okt. 12. 15:53
 26/27 anonim ***** válasza:
29%

Nem,ne tedd el, egyáltalán semmibe.Ne legyen következő gyerek,bőven elég az is,hogy egyet szültél,reméljük, nem rád üt.

Emberünk azt hiszi csak egy valaki írogat itt... egybites a szentem. De mi se vagyunk normálisak hiszen etetjuk a trollt, arent we? Anyway. Szép idő van,megyek is és megtologatom a kislányom a babakocsiban, abban a putrisban,amit valahol egyszer egy másik kérdés alá kaptam választ,mert irigy dög vagyok és biztos nem telik másra. 😂 peace,everyone,én tényleg remélem hogy a kérdező is csak unatkozó troll,és a valóságban egy cukimuki anyuka...I hope..😃😬😐🫥..

2023. okt. 12. 15:55
 27/27 A kérdező kommentje:
Maradok annal a modszernel hogy teged mindig jelentelek egyszer hatha eltunsz a pervez leveleiddel egyutt.
2023. okt. 12. 15:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!