Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » A már nem használt,de következ...

A már nem használt,de következő gyereknek eltett babakocsit mibe tettétek el?

Figyelt kérdés

Drágább babakocsiról lenne szó így csak simán vagy egy nejlonba téve sajnálnám.

Láttam hogy kapható babakocsi táska amibe el lehet tenni es akár utazáskor is jól jön 60.000 Ft.

Esetleg valami hasonló komolyabb megoldás?

Ha nincs más opció akkor megveszem a táskát hozzá

2023. okt. 12. 08:37
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Esetleg ez: [link]
2023. okt. 12. 10:38
 12/27 anonim ***** válasza:
74%

Tudjuk, hogy neked stokkéd van, igen 🤡

Megint egy semmi értelme kérdés.

Igen. Nagyon irigyek vagyunk. 🤡

2023. okt. 12. 13:55
 13/27 A kérdező kommentje:

Az ilyen jellegű válaszokat amik nem a kérdésre vonatkoznák ráadasul csak egy unatkozo trollkodás továbbítom :)

Konkrét tipusról nem esett szó de ha érdekel Cybex E priam,tessék :) innentől minden további választ ami másokat is csak a vitára buzdít figyelmen kívül hagyom és jelentem :)

2023. okt. 12. 14:27
 14/27 A kérdező kommentje:
Mellesleg a kedves trollkodo uzenetbe preverz kerdesekkel is zaklat.
2023. okt. 12. 14:30
 15/27 anonim ***** válasza:
82%

Az 5-ös komment már önmaga egy trollkodás.

Direkt ez a fellengzős szöveg, hogy másnak nincs pénze, de bezzeg neked mid van.

Ez nem ám trollkérdés persze. :D

2023. okt. 12. 14:31
 16/27 A kérdező kommentje:

Ellenbe a tieddel,ami már zaklatás.

Perverz ferfi nem tudom mit keres egy anyukás kerdésnél.

2023. okt. 12. 14:34
 17/27 A kérdező kommentje:
Remélem az összes anyuka jelent téged amikor őket is zaklatod üzenetbe a perverzségeiddel.
2023. okt. 12. 14:35
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom milyen a pincétek,egyáltalán van e. Nekünk a férjem felújította (na nem babakocsi miatt) az egész le van alapozva,glettelve meszelve, víz szigetelve meg mindent is..nem értek hozzá így lehet nem jó sorrendben írtam le,de a lényeg,hogy ha a pincéd tipp topp akkor nem baj,ha nincs fűtés nem fog megpenészedni.nalunk három gyereket szolgált ki ( a legkisebb épp most használja). Semmi baja nem lett,a gyerekek között lent volt egy sima "hullazsákban" egy nagy fekete kukás nejlonban. A legtöbbet másfél évet állt lent. Semmi baja nem lett. Én mondjuk elvittem kitisztíttatni is,de inkább csak a magam megnyugtatása meg mégis a higiénia miatt. Ha akarsz vegyél spéci táskát,te dolgod,de a tárolás körülményei többet számítanak,mint az,hogy miben.
2023. okt. 12. 14:50
 19/27 anonim ***** válasza:
85%
Hajaj most látom hogy ez megint a48 százalékos lepontozos troll kérdező..minden napra jut valami kérdése...tegnap a sznob babakocsik,ma ez...én is szeretnék ennyire unatkozni👍🏻
2023. okt. 12. 14:52
 20/27 A kérdező kommentje:

Annyi kerdest irok ki amennyit akarok

Ha nem tetszik ne olvasd

Lesz meg sok 😁

2023. okt. 12. 15:40
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!