Másoknak is billeg a Joie i-spin ülés?
Figyelt kérdés
Minden egyes kátyúnál, hepehupánál jobbra-balra. Még zörög is. Van mellette egy Cybex gyerekülés is nagy gyereknek, de az meg sem moccan.
Az isofixet ennél jobban nem bírom benyomni, a talp elvileg stabil. Annyi, hogy az isofixnek a fekete kis pöcikéjit nem dugtam be a lyukba előtte, de a másik 2 ülésnél sem szoktam. Ez lehet a gond?
tegnap 21:57
1/2 anonim válasza:
Nekünk sosem billegett. Általában mindig volt használva az a pöcike, mert az plusz biztonságot ad egy balesetnél.
2/2 A kérdező kommentje:
A pöcike alatt te az oldalvédelem kibővítését érted?😊
Én arra a kettő darab hüvelyre gondolok, amit be kell tenni az autóba az isofix helyére, majd azon keresztül kell betolni az isofixet.
ma 02:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!