Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Letakart babakocsi: szóljak,...

Letakart babakocsi: szóljak, ne szóljak?

Figyelt kérdés

Egy kollégám, akivel már jó pár éve nem beszéltünk, mert elmentem szülni, most állított be egy borítóképet, amin a babakocsi le van takarva egy textilronggyal. Szerintem nem mondok újat azzal, hogy ez rém veszélyes. Aki esetleg nem hallott róla, annak itt van egy cikk: [link]

A helyemben ráírnátok vagy sem?

2023. máj. 14. 13:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
14%

Atkuldeném neki linkelve.

Sokan meg a kocsiban felejtik a gyereket mig bevásárolnak a gyerek meg meghal. Tele vannak a hírek is ezzel. De azért még mindig van újabb haláleset.

2023. máj. 14. 15:59
 12/14 anonim ***** válasza:
72%
Nem szólnék, ez csak egy kép, lehet nem akarja hogy látszódjon a gyerek (mondjuk akkor miért tesz ki vki ilyen képet?). Csak abban az esetben szólnék, ha szembe jönne vele és ezt látnám.
2023. máj. 14. 17:35
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne szólj, van, hogy én is letakartam, míg olyan szakaszon sétáltunk, ahol nagyon fújt a szél. Amúgy soha nem takarom. Nyilván ő is tudjs.
2023. máj. 14. 18:32
 14/14 anonim ***** válasza:
92%

Jaj, majd ennél jön az, hogy mellesleg külföldön élnek, ahol most 40 fok van:-)

11-es: Ne hasonlítsd a kettőt egymáshoz, mert nagyon nem ugyanaz! Egyébként ott már az is súlyos, hogy sokszor csecsemő, pár éves gyerek van felügyelet nélkül hagyva, és ráadásul tudatosan, mert mondjuk alszik, és macera lenne felébreszteni.

Nem szólnék.

2023. máj. 14. 19:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!