Letakart babakocsi: szóljak, ne szóljak?
Egy kollégám, akivel már jó pár éve nem beszéltünk, mert elmentem szülni, most állított be egy borítóképet, amin a babakocsi le van takarva egy textilronggyal. Szerintem nem mondok újat azzal, hogy ez rém veszélyes. Aki esetleg nem hallott róla, annak itt van egy cikk: [link]
A helyemben ráírnátok vagy sem?
Ha nem vagytok rendszeres kapcsolatban, akkor ez sima okoskodás, én nem tenném.
Ha a játszón látnád egy ismerős anyukánál, akivel beszélgetni is szoktatok, akkor megemlíteném neki.
Semmi közöd hozzá.
Nem hiszem hogy 15 fokban árt a gyereknek főleg ha légáteresztő anyag.
Az ilyen okoskodó boszorkány nőktől pokol az élet
Egyrészt HA méltóztattál elolvasni az általad linkelt cikket, arról szól, hogy MELEGBEN nem szabad letakarni. Nálunk most pl. 15 fok van kinn.
Másrészt gondolom nem búvárruhát dobott a kocsira, hanem egy laza szövésű, légáteresztő dolgot.
Lehet okoskodni, ha azt szeretnéd, hogy ezek után még csak szóba se álljanak veled.
De most tedd a szívedre a kezed, és számold össze, hogy az eddigi életéveid alatt hány babáról tudsz, akinek baja lett attól, hogy textilpelust terítettek a babakocsijára?!
Mibol van az a textilpelenka, ami annyira zart anyag, hogy alatta 15 fokkal melegebb lesz? Fémből? 🤣🤣🤣
Raadasul ilyen szar idoben? Azert neked se menjen el az eszed kerdezo szerintem, gondolkozzal logikusan kerlek :)
En nem takartam le anno amugy semmivel a babakocsit,de amilyen textilpelusaink vannak itthon, szerintem meg nyaron se tartanak bent ilyen szinten a meleget,mert nem suru szovesuek es vekonyak.
Ha velem kezdenél így okoskodni, többet szóba sem állnék veled.
Szóval ne, határozottan ne írjál rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!