Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Fog kelleni 13 kg-ig használha...

Fog kelleni 13 kg-ig használható babahordozó is?

Figyelt kérdés
Olyan van csak, ami 3in1 babakocsihoz van és ez csak 10 kg-ig jó. Viszont a kisfiam 4,5 kg-mal született, most 2,5 hónapos és már 7 kg. Rendes autósülésünk is van, de ugye azt csak akkor lehet már használni, ha fixen tud ülni, nem? Szerintem előbb fogja elérni a 10 kg-ot, minthogy megtanulna ülni. Szerintetek? Be kellene szerezni egy nagyobb babahordozót is?

tegnap 11:21
 1/10 A kérdező kommentje:
Vagy inkább 0-18-asat vagyünk már?
tegnap 11:29
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Itt az a kérdés, az autós ülésetek dönthető-e?

Nekem mind a 2 gyerek kb 4 hónapos koráig ült a hordozóban, utána az ülésben, ami dönthető volt.

3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk hiába volt a hordozó 13 kilóig használható, nem kilóra, hanem hosszra nőtte ki. 75 centi volt maximuma, kisfiam 6 hónaposan 74 centi volt, a feje se fért már be rendesen a fejtartó részbe (Joie i-snug2 hordozóról van szó, a fejpárna nem kivehető benne.)

4600 grammal született, a 10 kilót 9 hónaposan érte el. Addigra rég rendes autós ülést használtunk (megfordítható, 40-104 centi között használható). Most 14 hónapos, 12 kiló és 86 centi körül van.

Nem mondom, hogy nem lett volna kényelmesebb egy nagyobb hordozó 7-10 hónapos kora között, de feleslegesnek tartottam kiadni ennyi pénzt pár hónap miatt. Inkább megvettük a rendes autós ülést, ami dönthető, forgatható és jó lesz kb. 2,5-3 éves koráig.

4/10 anonim ***** válasza:
100%
3-as vagyok, azt hozzáteszem, hogy 3 hónaposan az én kisfiam is már több, mint 7kg volt, de utána belassul a súlygyarapodás. Nem lesz 1 évesen 20 kiló a gyerek. :)
tegnap 11:32
 5/10 anonim ***** válasza:

A sulygyarapodas le fog lassulni, de ha veletlenul kinovi kiloban, akkor kell venni egy nagyon-nagyon-nagyon jol dontheto gyerekulest. Nem ulo babat nem lehet csak kicsit dontheto gyerekulesbe se betenni.

Ezert jobb nekik az autosules ugye, altalaban inkabb centire szoktak kinoni, de most isten tudja, vannak nagy babak is.

tegnap 11:40
 6/10 anonim ***** válasza:
5-os vagyok, hordozot akartam irni. :D
tegnap 11:41
 7/10 anonim ***** válasza:
Nálunk utálta a hordozót azért váltottunk 4 hónaposan, akkor volt 8,5 kg és 67 cm. Milyen gyerekülésetek van!
tegnap 13:36
 8/10 anonim ***** válasza:

A fiam hosszra előbb nőtte ki a hordozót, mint súlya. Súlyra még 2 évesen is bőven tudta volna használni, sőt, most lesz tavasszal 3 éves, és most is csak 11 kiló kb. :D

Mi amikor már tudott ülni, akkor 9-25 ülést vettünk. 9-18 akartunk, de a boltban inkább a másikat ajánlották.

tegnap 14:00
 9/10 anonim ***** válasza:
A “rendes autóülés” mit takar? Mi van ráírva? Van, ami 0 kg-tól van. Ezeket be lehet kötni háttal is és dönthetők. Ami 9 kg-tól van, azok valóban ülő babáknak valók
tegnap 18:12
 10/10 anonim ***** válasza:
0-as ules is van olyan, ami alig dontheto sajnos. Nagyon meg kell nezni, hogy mit vesz az ember.
tegnap 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!