Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Melyik autósülést érdemes...

Melyik autósülést érdemes megvenni a babahordozó után? 9-25 vagy 9-36kg-ig használhatót? Milyen márkát?

Figyelt kérdés
2013. aug. 28. 16:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Az a gyerektől függ. Bele kell próbálni. Más lett jó a lányomnak, aki marha vékonyka és ás lett a fiamnak. A lányom csak a concordban ült jól. A többiben cseklett- nyeklett. Mindegyiknek más a kialakítása, ezért kell próbálni. Amúgy a 9- 36osat amúgy sem szeretném, mert túl nagy kilókülönbséget ölel át, nekem nem tűnik biztonságosnak. De biztosan valaki emellett voksol.

Ami nálunk szóba jöhetett, mert megbízhatónak tartom (sógorom olyan helyen dolgozik, ahol lebonthatóak az autósülések és baromira látszik a védelem- különbség a vázakon):

Römer, Maxi cosi, Concord és a Cybex

2013. aug. 28. 17:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Hordozó után én 0-18-ast vettem. 2 évesen kapott 9-36-ost, abból is olyat aminek még volt saját 5 pontos öve is.
2013. aug. 29. 15:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Oh ezt elfelejtettem, hogy a miénk is 0-18as, Concord ultimax a lányomnál. 1. voltam.
2013. aug. 29. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!