Mi a véleményetek erről a hordozóról? Nektek tetszik?
Ilyen hordozót vettem a másfél hónapos lányomnak. Nekem tetszik. Mi a véleményetek Nektek? :)
Szerintem nagyon rossz vétel volt, ha jót akarsz a lányodnak, inkább add el és vegyél egy egészséges hordozót neki.
Ennek a kengurunak nem elég széles a terpesze, a csípője egészségtelen tartásba kényszerül és nem fog megfelelően fejlődni, ami főleg, hogy lány, a csípőficam elkerülése szempontjából rettentő fontos volna.
Mellékesen elég rusnya a színe, mintája, de ez csak az én személyes véleményem.
Ha javasolhatok, válassz inkább valamilyen kendőt, vagy mei tai-t, ezek közt is van igazán csajos mintájú, ha ezek tetszenek és ezek legalább ortopédiailag helyes tartást biztosítanak.
Most nézem csak, milyen baromságot ír a termék ismertetője:
6 hónapos kortól a mamának háttal, vagyis kifelé hordozzuk a gyereket...Ezeknek elment az eszük!!!
A lehető legártalmasabb dolog, amit hordozáskor tehet az ember.
Amúgy ahogy nézem, az egész kenguru anyaga is elég merev, nem öleli puhán körbe a baba testét, így kétlem, hogy a gerincének a természetes "C" görbületét követni tudná.
Hú, de mérges vagyok, mikor ilyen vackokat rásóznak szegény jóhiszemű anyukákra!!!
Kérdező, komolyan mondom, nem akarok neked rosszat, add el ezt a vackot és szerezz be egy normális hordozót!
Az a jó hordozó, ami térdhajlattól térdhajlatig megtámasztja a baba lábát, ekkor van megfelelő szögben a csípőizület.
Azért írom, hogy ez egy vacak, mert a képen láthatóan csak feleaddig tart az anyag és a baba lába lóg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!