Stokke Crusi Babakocsival kapcsoaltban kérdeznék: Nagyon tetszik de valahol azt olvastam, hogy 1,5 éves kora után nem fér bele? A 2. kérdés: hogy 1,5 éves gyerek kinőtte a hozzátartózó lábzsákot ez hogy lehetséges?! Ez igaz?
Igen, 1,5 évesen kinőtte a sport részt, s a lábzsákot is!
Addig volt jó a làbzsák, míg megtanult járni, 13 hónaposan nőtte ki.
Most a másodiknàl quinny Senzz kocsit vettem, eddig bevált, de itt sem lesz tovább jó a lábzsák.
Igazából addig van értelme, míg nem jár a gyerek, mert utánna sáros, Havas cipőre hogy zipzározod rá a zsákot? Koszos lesz, vizes, átázik...
A másik meg, hogy nem nagyon vált be a kagyló ülés, mert a 6 hónapos lányom mikor aludt benne, égnek álltak a lábai, ezért néztem olyan kocsit, aminek a támlája dönthető, nem az egész ülés egyben.
Még ami jó kocsi, a bugaboo Bee, s szuper huzatokat kapni hozzá...
Köszönöm szépen, én is néztem a Bugaboo Caméleon-t de az még drágább. Nekem egy konnyű kéne, amit könnyen be tudok rakni a kocsiba, mert a hátam nem bírja a cipekedést!Amit nagyon könnyű tolni, nem terepen, hanem plázában, betonúton stb.
Sokat utazom kocsival Bécsbe.
Ha eléri a 1,5 évet utána miben viszed, ha kinövi? Végül is 286 ezer az alap ára...
Utána kell venni egy másik ülőkét bele, vagy másik babakocsit? Ne már!
Másik kocsit vettem, egy Mamas Papas Pipi sport kocsit,
20.000 volt, azt használtuk 3,5 éves koráig. Egy egyszerű kocsi, de sokkal jobb volt mint a stokke, mert a háttámlát olyan fokban döntöttem ahogy akartam, nagyon kicsire lehetett csukni, könnyű volt. Ha a gyerek le fagyizta, este tussal kimostam a kádban, másnapra megszáradt.
Ezért is kerestem most a fiamnak olyan kocsit aminek a sport része nem egyben dönthető, hanem csak a háttámla.
Hát akkor itt az én mostani tervem:
szerintem szuper. könnyű, dönthető akár újszülött kortól, a mózest be tudod kötni a kocsiba, így hosszú távon is tudtok utazni.! kb. 6 hónapos korától meg használod a sport részt csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!