Kezdek Megőrülni? Annyira elegem van, hogy be vagyok "zárva" itthonra a kicsimmel. Kint ugye 32 fok van,11-16-ig nem "szabad", s akkor még a kicsim is alszik...
Figyelt kérdés
de utána is pl. játszótér,udvaron hinta,homokozó,dömperezés,a kicsi medencézik...lehet valamit kihagytam-de ebben k is merül a napi program.Még 6 felé alszik 1 órát,s már el is ment a nap.A kicsi fiam már 1 éves,és imádom,szeretem,de kezdem azt érezni hogy talán jobb lett volna vele még várni....És most utálom magam hogy még le is merem ezt írni.27 éves vagyok,a párom 33 és egy minta apa,de annyira meg vagyok kötve a kicsi által......
szerintetek rossz anya vagyok?próbálom a pindúrt szórakoztatni,ide-oda vinni,gyerekekhez,már majdnem minden hónapban hétvégén állatkertbe megyünk,de nekem nem ez a kikapcsolódás.
ma is sokat sírtam,sírok,hogy "unatkozom" itthon......s lelkiismeret furdalásom van,mert SZERETEM a kisfiam!!!!
2010. júl. 5. 19:56
31/33 anonim 

válasza:

21,11-es vagyok.hol olvastad te itt azt hogy az aki minden percét élvezi az anyaságnak mint én is,az szuper anya,vagy úgy kell lennie hogy ahogy a kérdező és sok más is?legyünk elégedetlenek,sírjunk egész nap,unatkozzunk,boruljunk ki,ez a jó ez a szokásos dolog??hát nem.mitől kéne kiborulnom??hogy van egy egészséges életerős,cserfes gyerekem?hogy nem az életéért,az egészségéért,a mindennapjáért küzdök.hogy elfogadom,hogy bizony ez ezzel jár.az nem jelenti azt,hogy időnként nem borulok ki néha,de sosem volt még elegem a gyerekneveléséből,a babázásból.elfogadom,hogy van aki igy reagál,mint ahogy a komentenben nem is ítéltem el senkit ezért,de leírtam,hogy én másképp érzek,érezzem magam szarul ezért?
32/33 anonim 

válasza:

Egy bizonyos weboldalon egy anya kér segítséget, mert beteg a gyereke, 2 éves és egész nap egy székben van beszíjazva. Hogy nekik nehéz azt megértem és segíteni is fogok nekik. Ez az anya örülne, ha játszhatna a gyermekével, de nem tud, mert a kisfiú mozgásképtelen. Tényleg magadban lehetsz... keress társaságot és akkor majd nem fogod ilyen borusan látni az életet. Látod már a partykészülődés is feldobott egy kicsit....
33/33 anonim 

válasza:

én bébiszitterként gyakran szoktam vigyázni babákra akiknek az anyukája nem bírja már cérnával, van aki nem is akar elmenni csak jó, hogy van ott valaki, aki segít neki és játszik a babával és ő tud egy kicsit magával foglalkozni. Hiába, jóból is megárt a sok, akrmennyire cuki a baba, el tudom képzelni, hogy 24 óra az sok... szerintem keress egy babás közösséget, vagy valakit, aki heti pár órát vigyáz a babára, vagy egyszerűen csak ott van veletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!