Kezdek Megőrülni? Annyira elegem van, hogy be vagyok "zárva" itthonra a kicsimmel. Kint ugye 32 fok van,11-16-ig nem "szabad", s akkor még a kicsim is alszik...
de utána is pl. játszótér,udvaron hinta,homokozó,dömperezés,a kicsi medencézik...lehet valamit kihagytam-de ebben k is merül a napi program.Még 6 felé alszik 1 órát,s már el is ment a nap.A kicsi fiam már 1 éves,és imádom,szeretem,de kezdem azt érezni hogy talán jobb lett volna vele még várni....És most utálom magam hogy még le is merem ezt írni.27 éves vagyok,a párom 33 és egy minta apa,de annyira meg vagyok kötve a kicsi által......
szerintetek rossz anya vagyok?próbálom a pindúrt szórakoztatni,ide-oda vinni,gyerekekhez,már majdnem minden hónapban hétvégén állatkertbe megyünk,de nekem nem ez a kikapcsolódás.
ma is sokat sírtam,sírok,hogy "unatkozom" itthon......s lelkiismeret furdalásom van,mert SZERETEM a kisfiam!!!!

Nekem 15hónapos mult a kislányom.Nem érzek így mint te.Most biztos megleszek kövezve,de itt ugráltok a pozitív tesztért,világgá kürtölitek,azután meg várhattam volna még....Mostanában annyira nagy szó az anyaság is.Hihetetlen de már azt is tul kell élni.Én nem érzem magam megkötve,ahová szeretnék oda elmegyek.Az éjszakai bulik nem hiányoznak,nappali programra meg vihetem a babámat is.Eszem ágában sincs lepasszolni.
Csak azt tudom mondani,hogy éld meg minden pillanatát ennek az időszaknak,ne legyen teher és unalmas.Rájössz,hogy ez érdekesebb mint hinnéd.

Kislányom 6 hónapos, anyatejes, cumisüveget nem fogad el, így mindenhova együtt megyünk. Néha nekem is hiányzik a pörgős munka, az esti iszogatások a haverokkal, buli, ilyenek. Aztán rám mosolyog a Csöppöm....és már nem is hiányzik.
Nekem is vannak rossz napjaim, nekem ilyenkor elég, ha Apa fürdet és este ő játszik vele. Így már "nyertem" fél órát, ami sok mindenre elég :)
A kapcsolatokon pedig dolgozni kell. Ha a csajok elfelejtenének hívni, hívom én őket és addig nem hagyom őket békén, míg el nem jönnek :) Minimum havonta egyszer összejövünk.
Kedves Kérdező! próbálj elcsípni magadnak napi fél-egy órákat és utána alig várod majd, hogy újra a kisfiaddal lehess :) Használd ki azokat az időket, mikor alszik. Ami engem ilyenkor "felvidít" : otthoni manikűr magamnak, epilálás, főzés, imádok takarítani.
Keress valami otthon is űzhető hobbit,
Nem tudom, más most nem jut eszembe.......

Sziasztok!
én az elején voltam inkább így!Mondjuk nálunk apárom nagyon sokat van távol,kb a 7 napból 6-ot!Nekem ezt volt nagyon nehéz megszokni,hogy mindent én egyedül,nekem a felelősség volt sok!Kb 6-8 hétig!
Azóta mi minden nap kétszer megyünk csavarogni ügyeket intézni,hál istennek nagyon nyugodt a lányom mindenhova vihetem,mndent el tudunk intézni ketten!Barátnőzni is járunk...Játszótérre,sétálni...Én már nagyon szeretek vele lenni,sőt nem hagyom senkire!Mi is hármasban megyünk ha itthon van Api is!7 hós de kb 5 hónapja (mióta megszoktam az új helyzetet)Imádom hogy mindent ketten csinálunk!
Lehet hogy most mélyponton vagy,de hidd el újra boldogok lesztek,csak akrd Te is!És örülj minden újnak, amit produkál!
Nekem is vannak természetesen rossz napjaim,mkor nem úgy megy a játék,vagy a szórakoztatás,de mindig arra kell gondolni,hogy csak jobb jöhet!Fel a fejjel!

elájulok mintha én írtam volna a kérdést
ímádom a családomat,de nem kerek a boldogságom ,volna ídőm jókat nevetgélni,viccelödni de nincs kivel...
télen a férjem fázik,így egyedül szánkozunk,2 ímádni valo gyerköcömmel,nyáron utál strandra ,járni,vízparton heverészni ... így nélküle kénne elindulnom, megörülök hogy csak néha jár nekem a kikapcsolodás.
igaz oda mehetek nélküle ahová akarok ,de a szerelmem nincs velem így nem vagyok boldog,csak unalom üzö a csavargásunk.

mi a FRANCÉ??? HÁT EZ nem így van!!!
Szemtelen vagy válaszadó!!!
Van akinek ilyen a természete azért lehet hogy jobb anya ,feleség mint ahogy te gondolod!!!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!