Hogy csináljam? Kezdek megőrülni. (éjszakai kérdés)
Figyelt kérdés
Problémám a következő: Kislányom most lesz 8 hónapos, 2 hónapos korától átaludta az éjjeleket, de kb 3 hete 2x-3x is felkel, olyankor megeszik 170 ml tápot is, és emellett sokszor felébred, mert álmában forog és hasra fordul és csak sír, mert úgy nem tud aludni. visszafordítom, alszik tovább aztán 5 perc múlva megint hason van. próbáltam kitámasztani, de akkor addig kotor míg csak sikerül valahogy hasra fordulni, egy darabig éjjelenkén a babakocsiban aludt, de már ott is ezt csinálja. kezdek bekattani, hogy 5-10 percenként kelnem kell éjjel... van valakinek valami jó tippje esetleg?? Előre is köszi a válaszokat!
2011. júl. 19. 12:08
1/7 anonim válasza:
írod, hogy újabban többször felkel, és elég sokat eszik is. szerintem éhes lehet.
nem tudom, mit-mennyit-mikor eszik napközben, de talán meg kellene próbálnod többet adni neki, esetleg még egy plusz étkezést beiktatni estefelé, vagy laktatóbbat adni neki vacsorára... lehet, hogy emiatt van a forgolódás is.
ha nem, akkor meg kitartás, nemsokára megtanul visszafordulni...
sok sikert, és szép álmokat!
2011. júl. 19. 12:16
2/7 A kérdező kommentje:
visszatud fordulni már régóta, nappal meg is teszi, de éjjel valamiért nem, nem hiszem, h éhes lenne, vacsorára 220 tápszert eszik, abból is az éjszakait, ami laktatóbb meg sűrűbb, napközben pedig rendes ételeket eszik,(persze, ami megfelel a korának,) és 8 hónaposan 9 kiló. hát nem tudom, hogy mi legyen, de már annyira szeretnék egy kicsit aludni... :)
2011. júl. 19. 12:24
3/7 anonim válasza:
8 hónaposan csak tápit kap vacsorára?
hát az már nem jó! etesd meg rendesen főzelékkel, tejpéppel, aztán mehet akár 300ml tápszer.
azért mert sűrűbb a táp nem fog vele jól lakni, 8 hónaposan már a tápi csak itóka, nem étel.
visszafordulni meg akkor fog ha nem fordítod vissza, gondolom kényelmesebb megvárni míg odamész :/
2011. júl. 19. 12:48
4/7 A kérdező kommentje:
hiába akarok neki 300 tápot adni ha nem eszik meg annyit...amúgy meg védőnő tanácsára adtam /adom neki vacsira a tápot, mert azt mondta,h neki még napi 2x,3x azt kellene ennie. de akkor megpróbálom a rendes kaját, köszi.
2011. júl. 19. 13:16
5/7 anonim válasza:
Sokat nem tudsz tenni, csupán annyit, h nappal amikor ő alszik akkor te is alszol.
Nálunk is volt ilyen időszak, kb. 2-3 hónapon keresztül amikor éjjelente egy huzamban volt kb. negyed órám és már kelt ismét, én sétáltam , ringattam. Próbáltunk mi is több vacsit adni neki, de semmi nem segített.Napközben amikor csak lehetett én is aludtam, másként nem lehet bírni.
Kitartás egyszer vége lesz.
2011. júl. 19. 13:18
6/7 A kérdező kommentje:
2-3 hónap?? Hűűha.. :) hát minden elismerésem... plusz még az is nehezíti a dolgokat, hogy a férjem állandó éjszakás, így egyedül vagyunk, nappal meg ugye alszik... :S na mindegy, majdcsak lesz valahogy....
2011. júl. 19. 13:22
7/7 anonim válasza:
nem, félreértettél! este etesd meg rendes kajával amit ebédre is kap. aztán fürdesd meg és lefekvéskor ugyanúgy kapja meg a tápiját!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!