S. O. S.! Tápszeres kérdés! A babám nem hajlandó megenni, és arra gondoltam, hogy mi lenne ha a gyümölcsébe, és a főzelékébe belekeverném. Na de hogy csináljam?
Rendesen azt a mennyiséget,amit megkéne,hogy egyen reggel és este,azt osszam el a két szilárd táplálékban,és így akkor meglenne a tejalapú kajája is?
Na és aki esetleg így adja,hogy keveri el a kajában?
Könnyen ellehet keverni? Nem lesz csomós? Vagy hogy!
Előre is köszönöm szépen a segítségeteket!
(Bocsi az s.o.s.-ért,de nemsokára felkel a kislányom,és kéne csinálnom neki majd a gyümijét...!)
Szia!
Én is pont ebben a helyzetben voltam és vagyok is,és ugy ahogy irta az elsö,szépen lassan fokozatosan keverd bele,igy nekem is megeszi a fiam,reggel és este is,és pluszba még kap egyszer tejpépet is,nekünk igy javasolta a dokija,és igy megvan neki a napi tejmennyisége!
Óóóóóóóóó...Nagyon szépen köszönöm a gyors segítségeteket!
Annak meg külön örülök,hogy nem gondoltam ki hülyeséget,és még egy doki is így ajánlotta! :)
Még egyszer nagyon köszönöm!!!!!
Millió puszi!!! De örülök.....! Már csak megkell,hogy majd egy így...:) :) :)
Köszi,köszi,köszi!!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!