Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kezdek Megőrülni? Annyira...

Kezdek Megőrülni? Annyira elegem van, hogy be vagyok "zárva" itthonra a kicsimmel. Kint ugye 32 fok van,11-16-ig nem "szabad", s akkor még a kicsim is alszik...

Figyelt kérdés

de utána is pl. játszótér,udvaron hinta,homokozó,dömperezés,a kicsi medencézik...lehet valamit kihagytam-de ebben k is merül a napi program.Még 6 felé alszik 1 órát,s már el is ment a nap.A kicsi fiam már 1 éves,és imádom,szeretem,de kezdem azt érezni hogy talán jobb lett volna vele még várni....És most utálom magam hogy még le is merem ezt írni.27 éves vagyok,a párom 33 és egy minta apa,de annyira meg vagyok kötve a kicsi által......

szerintetek rossz anya vagyok?próbálom a pindúrt szórakoztatni,ide-oda vinni,gyerekekhez,már majdnem minden hónapban hétvégén állatkertbe megyünk,de nekem nem ez a kikapcsolódás.

ma is sokat sírtam,sírok,hogy "unatkozom" itthon......s lelkiismeret furdalásom van,mert SZERETEM a kisfiam!!!!

2010. júl. 5. 19:56
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
ha már egy éves a fiad, akkor miért nem csinálsz külön programot.Például bízd az apjára, és menj el a barátnőddel egy kicsit csavarogni, moziba,étterembe,cukrászdába, vagy egy kicsit szépítkezni.Vagy ha van nagyi, aki tud rá vigyázni, menjetek el a férjeddel valahova.Attól még hogy gyereked van, nem kell eltemetned magad, ha van lehetőség egy kicsit külön kikapcsolódni, akkor menj.
2010. júl. 5. 20:02
 2/33 anonim ***** válasza:

Nálunk 5 hós, nekem senki "barátnőm" nincs, megértelek. Én is sokszor be vagyok zárva a babámmal az időjárás miatt a 4 fal közé, nincs autóm, hogy elmenjünk plázázni. Ha meg kimegyünk, max a babámnak beszélhetek. Nálunk a gyógyszertár már programnak számít. A párom éjszakáig dolgozik, heti 2 nap van itthon, akkor tudunk csak menni igazán.

Barátnőkkel mi újság? Nekem ha lennének barátnőim, vinném akkor is a babám, engem nem zavar, de sajnos nincsenek, illetve elfoglaltak.

Baba-mama programokra nem szoktatok járni? Torna?

2010. júl. 5. 20:03
 3/33 anonim ***** válasza:

Szia! Én megértelek, mert tényleg megváltozik az ember élete egy kisbaba mellett. Már nem mindig tehetjük meg azt, amit tehetnénk. Az én "szabad programom" kimerül a 2 havi fodrászkodással és 3 hetente a kozmetikussal. Egyébként pedig semmi. Még a barátnőim is elmaradtak. Szomorú ezt leírni, de tényleg így van. Azt tudnám neked tanácsolni, hogy bízd a fiad egy kicsit a párodra és kapcsolódj ki pl.: vásárolgatás, barátnőzés, mozi. Beszéljétek meg a pároddal, hogy a héten melyik délután lehet a tiéd. Remélem tudtam segíteni.

Egy 7 hónapos anyatejes (ezért hozzám láncolt) kislány anyukája

2010. júl. 5. 20:08
 4/33 A kérdező kommentje:

Nagyon aranyosak vagytok,köszönöm!!

Igazad van abban,hogy a barátnők szépen "elkopnak mellőlem".Már nincs az mint régen volt,szinte fel sem hívnak.Ezért is olyan elveszettnek érzem magam.Azt hiszem ez lesz a megoldás,ha hetente vagy 2 hetente egy délután kikapcsolom magam,mert ahogy most érzem magam.....így nem mehet tovább.

2010. júl. 5. 20:16
 5/33 anonim ***** válasza:
100%
Jaaaj csajok, nem is írok semmit, a szívemböl beszéltek. Pont ma reggel bögtem egy órat a férjemnek, hogy ezt érzem és micsoda egy dög vagyok Anyának. Akkor más is jár ebben a cipöben. Senkinek sem vigasz, de legalább nem egyedüli "dög" vagyok.
2010. júl. 5. 20:24
 6/33 anonim ***** válasza:

Érdekes, amiket írsz. Nekem 18 hónapos a kisfiam és EGYETLENEGYSZER sem bíztam senkire, mert nagyszülők "nincsennek", másra pedig eszembe sem jutott volna bízni.

Én pörgős voltam egész életemben, de a mostani életem csodálatos, pedig ugyanúgy telik, mint nálatok.

Nekünk se kocsink, se luxus, semmi, csak a játszóterezés, mégis imádok vele lenni. Nem tartom unalmasnak a napjainknak, mindennap egy csoda.

Elsőre összejött a kisfiúnk, mégis csodaként tekintek rá és hálát adok a Jóistennek a mindennap vele eltöltött időért.

Én apára sem bíztam sose, mindenhova együtt megyünk, ha ő is itthon van.

Nekünk így jó.

Annyira gyorsan eltelik ez az idő, inkább élvezd minden pillanatát.

Ez az én véleményem.

2010. júl. 5. 20:28
 7/33 anonim ***** válasza:
Már ne is haragudj ,de nekünk medencénk sincs és állatkertbe se voltunk még ! Nem sokára 10 hónapos a babám ,kert alig ,inkább nincs ,marad a séta játszótér pedig egyáltalán nics a közelbe ! A napi rutin után maradnak a séták ....
2010. júl. 5. 20:49
 8/33 anonim ***** válasza:
Az én fiam még csak 4 hónapos gondolom ezért sem érzem még azt hogy mennék valamerre nélküle...Én mindenhova viszem magammal,bár én össze tehetem a két kezem,mert az elmúlt 1 évben kb 5 barátnőm szült így nem vagyok egyedül,ráadásul mind a környéken van és mindig szervezünk valamit...Séta,játszótér,strand,közbe pletyi,babadolgok stb...de azt már mi is említettük hogy azért kicsit hiányzik a régi élet,ill csak az a szabadság érzet...egyszer mi is tervezzük hogy lepasszoljuk a gyereket apának és egy kicsit kimozdulunk...
2010. júl. 5. 20:52
 9/33 anonim ***** válasza:
nekem is fura ilyeneket olvasni.imádom 18 hónapos fiammal tölteni minden percet.Csak mosolygok amikor a párom csinálja nekem a programokat hogy mozdulj ki címszóval,én meg csak mosolygok,nincs nekem semmi bajom,tök jól elvagyunk,nem hiányzik semmi.ehhez hozzátartozik hogy ő a második babám,és elég nagy a korkülönbség,igy nagyon értékelek minden percet amit újra átélhetek,mert tudom,ma van holnap már el is felejtem mit csinál,és ma holnap iskolába megy.Talán lehet ennek az átélése kellett hogy azt mondjam elégedett vagyok minden perccel.
2010. júl. 5. 21:12
 10/33 anonim ***** válasza:
100%

Detto ugyanez,1 éves a babám,27 vagyok....de én már nálad is dögebb vagyok,és ha most nem írhatom ki magamból beleőrülök.Én már teljesen befordultam.Imádom a kicsim,meghalnék érte,de egyszerűen már nem tudok vele leülni játszani,vagy sétáltatni,nem tudok vele semmit élvezettel csinálni,mert az elmúlt 1 évben napi 24 órában velem volt(kb.10 órát nem össz-vissza).Egyszerűen nem bírom tovább...és már nagyon rossz irányba megy el a dolog nálam.Imádom,de ez így nem lesz jó,nem gondoltam volna,hogy ilyen nehéz lesz.Nem vagyok anyának való mégsem?A szívem szakad meg érte,de már nem tudok vele foglalkozni....Ellátom,szopizik még,soha nem hagyom sírni,de inkább ösztön mint érzés...meghalok a bánattól és,hogy milyen anya lettem....

Ne haragudjatok,muszáj volt....

2010. júl. 5. 21:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!