Mit tegyek 2hetes kicsimmel?

A lányom detto ugyan ez volt.Hát ha rád van szügsége,akkor vedd öt fel!!!
Annyira pici még.Nem is olyan régen még hallotta a szíved dobogását.Hiányzol neki.
Lesz ez még másként is.
Nekem voolt egy idöszak,hogy csak úgy aludt,hogy a mellkasomon volt egész éjjel.....Ez is elmúlt.
Nekem még jól is esett egy kis nyugalom olyankor.
Lesz olyan aki biztosan írja hagyd kicsit sírni,nem árt.
E`n nem hagytam ilyen picin sírni a lányom....

az előző vagyok.
Ha most elszúrod a dologt akkor az elkövetkezendő 2 évebn semmit nem fogsz tudni csinlni mikor ébren van, csak őt fogni, sose fog egyedül eljátszogatni mig te főzöl, avgy épp mosogatsz.
Semi baja nem lesz, és ez egy baromság, hogy csak a közelségedre vágyik. Ez nem tudom ki találta ki, de a babák sirnak. Na és? Tedd le, amjd sir 1-2 napig és utána abbahagyja. És ne azt mond, hogy megszakad a szived, mert majd a pokolba fogod magad kivánni 1 év mulva mikor lépni nem fogsz tudni a gyerektől.
moast tuti szőrösszivűnek tűnök de gondolj majd erre vissza egy év mulvas, és lássuk igazam lesz e.

Szia!
Nálunk a cumi vált be... Igaz ilyen kicsi korban,még volt hogy 20x is bementem hozzá,hogy vissza adjam neki,de nagyon ügyesen megtanult mind a két lányom egyedül elaludni... :)
Egy 7hónapos és 2 éves lányka anyukája

Két hetesen még nem tudod elkapatni, ne aggódj, simán át tudod állítani. Én így csináltam:
Elringattam a kezemben, de nem vártam meg, hogy elaludjon, hanem betettem a kiságyba, majd én is behajoltam, körétettem a karjaimat, és finoman lökdöstem a fenekét. Ettől úgy érezte mintha karban lenne, de közben szokta a kiságyát is. Első pár napban majd leszakadt a derekam, mert vagy 20-30 perc volt mire így elaludt, de egy hét után már én nem kellettem, csak picit lökdösni kellet a popsiját, és már aludt is. A mai napig sem alszik rajtam, csak ha fáj a foga (7 hónapos). Ne hagyd sírni, még kicsi hozzá, inkább ezt próbáld meg. És kitartás, lehet neked egy hét sem kell, az én fiam elég makacs kismanó:)
Jó babázást!

szerintem meg ilyen pici babát még nem nagyon kéne sírni hagyni, talán max 5 percig ha máshogy nem alszik el. 2 hónapos koráig dédelgesd, szeretgesd, altatgasd, mert ezzel nem ártasz neki, nem tudod elkapatni vele.
elég lesz 2 hónaposan elkezdeni magától elaludni megtanítani, meg ilyenek. amire ügyelj, hogy már most kezdj el neki egy napi rutint kialakítani, mert ez később nagy biztonságot fog adni neki. minden új neki, légy hozzá türelmes. kitartást kívánok!
noj

Három hónapos koráig nem lehet elkapatni,utána kell rá figyelni.
Élvezd ki hogy a mellkasodon alszik,mert pár hónap és már más fogja érdekelni.
Miért kéne megvonni egy 2 hetes babától amire vágyik?
Arra figyelj,hogy esténként pár hét múlva az ágyában aludjon,és akkor tedd le amikor már félig alszik,így megtanul magától elaludni.
Én is hordoztam az elején,hisz kilenc hónapig velem volt meg kell szoknia a különlétet.
Jó babázást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!