Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek 2hetes kicsimmel?

Edus83 kérdése:

Mit tegyek 2hetes kicsimmel?

Figyelt kérdés
Sajnos azt hiszem már most el van kapatva ,szinte csak a kezemben alszik,vagy a mellkasomon,ha le rakom szinte egyből sír ha fel veszem abba marad.Tisztába van téve,büfizett is ,evett is szóval tényleg csak azt hiszem a közelségenmre vágyik,de sajnos nem tudok semmit csinálni tőle első babás vagyok és nem tudom mit tehetnék mert nem akarom sírni se hagyni mert le szakad a szívem érte,de tudom ez így nem mehet tovább!!!Más ,hogy tudja nem elkapatni??MIT TEGYEK?
2010. febr. 11. 14:38
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
100%

14:42

2.vagyok.

Akkor én ellen példa vagyok!!!!

A lányomat nem hagytam az ágyában sírni,most még is eljátszik gyönyörüen magának is.Söt,el is játszott.....

Most elmúlt már 2 éves,és szépen játszik amíg én csinálom a dolgom.Ha nem akkor nekem "segít".

2010. febr. 11. 14:44
 12/47 anonim ***** válasza:
kellett, bocsi:)
2010. febr. 11. 14:45
 13/47 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy két hetes babát még nemm kell idomítani sírni hagyással.
 14/47 anonim ***** válasza:
11%
nem a gyereket kapatja el 2 hetesen hanem saját magát, ha most nem teszi le később már a gyerek nem fogja hagyni!
 15/47 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan babusgatsd, tényleg a Te közelségedre vágyik. Én is féltem az elején hogy ezzel elkapatom, és nem akartam megfogadni az okosabbak tanácsát hogy úgysem tart ez örökké, de ezeknek a kis babáknak tényleg csak rád van szükségük. Alig akartam megengedni a férjemnek hogy minden este ringatva altassa mert akkor mindig igy lesz. És hidd el nem lett igy, mert 2 hónapos koráig igényelte, aztán egyszerüen nem volt neki jó az ölünkben, sirt egyfolytában azt akarta hogy egyszerüen tegyük az ágyába aludni. Úgyhogy ringatsd nyugodtan amig kéri, nem lesz elkapatva!
 16/47 A kérdező kommentje:
NAGYON KÖSZÖNÖM MINDENKINEK:))!!AZT HISZEM NEM HAGYOM SÍRNI TOVÁBBRA SEM,DE A KISÁGYBA BEHAJOLÁST AZT MEGPRÓBÁLOM!!!
2010. febr. 11. 14:52
 17/47 anonim ***** válasza:
75%
előző vagyok, most olvasom az eddigi hozzászólásokat, nem is értem aki azt irja hogy sirni hagyna egy pár napos kisbabát. Eddig ott volt az anyja hasában mindentől védve, hogy van szivetek ezután otthagyni szegényt egyedül sirni. Szegény baba, azt se tudja mi van vele. Semmi nem tart örökké, és csak elhatározottság kérdése, ha nagyobb lesz leszoktatod-e vagy sem.
2010. febr. 11. 14:52
 18/47 anonim ***** válasza:
100%

Amit mondok, tapasztalat.

A fiam 3hónapos koráig az anyosoméknál éltünk, nagyon happy volt minden, csak babáztam, folyton a segge vége voltam, felvettem, ringattam, babusoltam, mesét mondtam neki.

Aztán elköltöztünk, és bizony, zeng a környék, mert takarítani kell(állandóan hangyásak vagyunk, pláne muszály) főzni kell, mosni teregetni kell, mosogatni kell, de felvenni meg nem tudom, mert vagy a kicsi vagy a házimunka.

Ahoz szoktasd, hogy van olyan időszak amikor neked dolgod van, és legyen el a csörgővel, zenélővel, esetleg ha van hordozód, akkor vidd magaddal, és közben énekelj neki.

JAH ne kösd magadra, mert utána wcre se tudsz nélküle menni, kicsit legyen egyedül is.

2010. febr. 11. 14:53
 19/47 anonim ***** válasza:
100%
Én is igy jártam és azt csináltam hogy a kiságyát a mi ágyunk mellé tettem és a legalso szintre helyeztem a matracát és megszünt mindenki a saját ágyában de nem egyedül mert érezte hogy ott vagyok melette és ha keresett megsimogattam a hátát(mindig hason alszik)és lehigatt visszaaludt.Ha nem higatt le akkor kaja büfi és aludt tovább.Probáld ki te is hátha nálad is beválik.sok sikert.
2010. febr. 11. 14:53
 20/47 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy tudom, hogy 10 hetes korukig nem lehet elkapatni, ha sír, akkor annak oka van.

Ez a hagyjuk sírni dolog tényleg megosztja a szülőket: én mellete is vagyok meg ellene is. Vagyis én sem hagyom sírni sokáig (van, mikor muszály, mert épp ebédelnem kéne, stb) most 3 hós fiamat, ha alvás előtt sír, akkor felveszem, ringatom aztán kiságy. Ha felébred és sír, akkor megint, ha felébred és visszacsukja a szemét, akkor marad. De úgy gondolom, hogy 10 kilós gyereket már én sem szeretnék ringatni, úgyhogy majd 5-6 hósan ha ordít még mindig alvás előtt, én is kipróbálom ezt a módszert.

Ha 2 hetesen megtanulja attól, ha sírni hagyják, akkor 6 hónaposan, sőt még 11 hósan is meg tudja tanulni.

Én örültem volna neki ha a két hetes fiam elhallgat, ha felveszem és babusgatom. Nálunk akkor sem hallgatott el, sehogysem volt jó. (valszeg hasfájás volt)

2010. febr. 11. 14:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!