Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan lehet átszoktatni a...

Hogyan lehet átszoktatni a babát hogy ne nappal aludjon hanem éjszaka? 2hetes lesz

Figyelt kérdés
2011. jún. 27. 15:28
 1/6 anonim ***** válasza:

Picike még, hidd el, hamarosan magától is átáll a kis szervezete. A pici babák sokszor éjszaka éberebbek.

Nekem az a tapasztalatom, hogy az első 6 hét húzósabb minden téren, de azután beáll valamifajta rendszer az alvás terén is.

2011. jún. 27. 15:32
 2/6 A kérdező kommentje:
semmit nem alszok napközbe alszik eszik egész nap de este 10től másfél óránként kell 3ig utána alszik 6ig 7ig..van egy 2éves lánbyom aki nem alszik nap közbe igy én sem tudok...fel fogok borulni.:(
2011. jún. 27. 15:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Így van, ahogy az első írja!

Nagyon ritkán fordul elő, hogy egy kisbaba rögtön átalussza az éjszakákat. Az én fiam is kb. 3 hónapos koráig éjjel volt aktívabb+ ugye a szopikra is felkelt. Átszoktatni tehát nem kell, majd beáll magától a rendszer, nyugi! :)

2011. jún. 27. 15:36
 4/6 anonim ***** válasza:
nagymama , ismerős, apuka aki tudna rájuk vigyázni, míg te pihensz egy kicsit?
2011. jún. 27. 15:36
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vidd sokat sétálni napközben, nappal mindenképp legyen világos a szobában, ne húzd le a redőnyt.stb hogy érezze hogy nappal van. Este legyen mindig ugyanaz a rituálé, hogy pl 7 kor fürdés, utánna megmasszírozod, kis játék,egyen stb. és aztán kapcsold le a lámpát. Hamar rájön hogy mikor is kell aludni.
2011. jún. 27. 15:51
 6/6 anonim ***** válasza:

sehogyan :)

lányom 4 hónapos koráig hajnal egy-kettő felé aludt el. és persze aludt napközben, éjszaka meg majd kidőltem mellőle. kérdeztem a dokinéninket azt mondta majd átáll..és igaza lett. egy hétre rá magától állt át az éjszakai alvásra.

pici még a baba, így lekötni sem tudod a figyelmét. együttérzek veled, és kitartás.

2011. jún. 27. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!