Hogyan lehet átszoktatni a babát hogy ne nappal aludjon hanem éjszaka? 2hetes lesz
Picike még, hidd el, hamarosan magától is átáll a kis szervezete. A pici babák sokszor éjszaka éberebbek.
Nekem az a tapasztalatom, hogy az első 6 hét húzósabb minden téren, de azután beáll valamifajta rendszer az alvás terén is.
Így van, ahogy az első írja!
Nagyon ritkán fordul elő, hogy egy kisbaba rögtön átalussza az éjszakákat. Az én fiam is kb. 3 hónapos koráig éjjel volt aktívabb+ ugye a szopikra is felkelt. Átszoktatni tehát nem kell, majd beáll magától a rendszer, nyugi! :)
sehogyan :)
lányom 4 hónapos koráig hajnal egy-kettő felé aludt el. és persze aludt napközben, éjszaka meg majd kidőltem mellőle. kérdeztem a dokinéninket azt mondta majd átáll..és igaza lett. egy hétre rá magától állt át az éjszakai alvásra.
pici még a baba, így lekötni sem tudod a figyelmét. együttérzek veled, és kitartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!