Mit tegyek 2hetes kicsimmel?

Szia! nálunk is ugyanez volt. nekem is azt tanácsolták, h hagyjam sírni, de nenm változott a helyzet. rám vágyott.meg is bántam, h akkor hagytam sírni.többet nem tenném.lehet h h*lyén hangzik,de vissza kellett szereznem a bizalmát. aztán szép fokozatosan csináltam. most 5 hónapos. és ott tartunk, h egyedül elalszik a saját szobájában, a saját ágyában egy hang nélkül. egy ideig szépen eljátszik, de mikor kezd fáradni, álmosodni csak oda kell mellé bújni és így elvan addig amíg valóban elálmosodik.
rád van szüksége, veled együtt lakott...
nekem is sok okos azt tanácsolta, h hát mikor akarod elkezdeni, ha nem a legelején. ez oltári nagy b*romság.... téged akar, majd elkezdheted minig kicsit jobban szoktatni, de ne hirtelen. az elején csak anya van neki és ahogy kezd érdeklődni a világ iránt úgy elkezdheted.

Kicsit macerás, de nálunk kb. két hós koráig a legtöbbet rajtam aludta napközben. Szerintem még ahhoz nagyon picik, hogy pikk-pakk ne érezzék az anya szívverését, nekik még biztonságra van szükségük.
Igaz, hogy a lakás úszott, de amikor letettem este valamennyire rendet tudtam tenni. A kaját meg a közeli kifőzdéből hoztuk, az sem volt drágább, mintha az alapanyagokat vettük volna meg.
Szóval szerintem ha neked is jó, akkor hagyj minden mást a csudába, és had aludjon rajtad a csöpp:)
Úgyis olyan gyorsan felnőnek, használd ki ezt az időszakot.
Ja, és állítólag hat hós korukig nem lehet elkapatni.
(4,5 hós kiscsajszi anyukája)

szia. én sosem hagytam sirni mikor kicsi volt és ugy aludt el h rajtam vagy apán, mert mind a ketten kivettük a részünk a kicsi körül - szerencsére apa ssokat segitett, és segit most is -
bizony nagyon sokáig ugy aludt el h csak rajtunk, utánna nagyon sokáig meg ugy h ringattuk. nappal ha dolgom volt akkor vittem magammal a pihenőszékben és beszéltem hozzá és nagyon jol elvolt benne mig én föztem meg csináltam a dolgom. - én melozok itthon mellette kezedetektől.
ma már 22hós, nagyon jol elvan egyedül, sokat játszik egyedül is, na persze kell vele foglalkozni, de már könnyebb :) és este ugy alszik el h mellettem fekszik, elalszik és akkor beteszem a kiságyba. ja azt elfelejtettem irni h kezdetektől külön ágyban alszik, és ha elaludt rajtunk akkor mindig betettük a kiságyba. de SOHA nem hagytam sirni.

Ja, a tökéletes kinézet az még messzebb van nálam:):)
Örülök, ha van tíz percem nyugisan lezuhanyozni:):)
Apával meg tudsz este úgy is beszélgetni, ha a gyerkőc rajtad alszik, romantikázás meg akkor, ha az ágyában van a babád:)
Nekem még most is van néha, hogy a reggeli kajcsi után rajtam alszik, vagy néha a délutáni után is.
Hidd el, bele lehet majd rázódni (először azt hittem én is, hogy sosem fog menni, de nálunk kb. a 3 hó volt a vízválasztó, azóta tudok főzni, mosni, takarítani stb.)

bocsi, a 15:30-as:)
na most már eldugulok:):)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!