Mit tegyek 2hetes kicsimmel?

Nem olvastam el a kommenteket, de ne hagyd sírni semmiképp! A babának nem csak a fizikai szükségleteit kell kielégíteni (etetni, tisztába tenni) hanem az anyukája közelségére is éppen olyan nagy szüksége van, mint az egyéb dolgokra. 3 hónapos koráig egy babát nem lehet elkényeztetni, ő még nincs elkapatva, csak szüksége van az édesanyja testi lelki közelségére. Gondold el 9 hónapig veled élt, most neki nagyon rossz egyedül lenni. Tudom hogy nagyon nehéz, de ez egy ilyen időszak, és hidd el, ha megadod neki azt a lelki táplálékot is amire szüksége van, akkor ez csúnya szóval "busásan megtérül" vagyis akkor lesz belőle boldog baba, belőled pedig boldog édesanya. Kitartás!
Ha van kedved olvasgasd: www.kotodes.hu

"BÁR HA RAJTAM MÚLNA MÉG 20 ÉVESEN SEM SZOKTATNÁM LE ANNYIRA IMÁDOM,"
-ha így gondolod, akkor mi itt a kérdés?!?

"SZERETNÉK MAGAMMAL IS ÉS APÁVAL IS FOGLALKOZNI:((!!fogalmam sincs akinek mennyi idős babája van otthon ,vagy bárhol hogy tud tökéletesen kinézni,és otthon mindent ellátni??főleg ha még van gyerek is még egy."
- egy 2 hetes újszülött mellett nem ez a legfőbb szempont!!!
miért kellene tökéletesen kinézned? anyuka lettél egy 2 hetes csecsemő mellett, akit ellátnod kell, szoptatnod, meg pihenni vele, nem az a cél, hogy ő csöndben legyen te meg kirittyentve!
ne haragudj, nem azt mondom, hogy hanyagold el magad, de az most tényleg másodlagos, hogy te veled mi van, első a kicsi! senki nem várja el tőled, hogy tipp-topp legyél!

szívesen, kicsit féltem, hogy megharagszol !
jó babázást, és jó egészséget nektek!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!