Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért elítélendő ha valaki...

Miért elítélendő ha valaki bejárónőt alkalmaz?

Figyelt kérdés
Az emberek csak annyit látnak, hogy van egy 7hónapos babám, gobdolják élvezem a gyest. Az az igazság, hogy vállalkozó vagyok, és csak kicsivel kevesebbet dolgozok mint a baba előtt. Heti 2 szer jön egy idősebb hölgy, aki takarít és néha főz. Nem mellékesen be is van jelentve heti 4órába. Ez 2 hónapja van. Azóta nem egy isnerősöm nem köszön az utcán, illetve megy a pletyka hogy mekkora lusta disznó vagyok. Az elején próbáltam mindent én csinálni, de megmondom őszintén, hogy annak nem láttam értelmét, hogy azért ne vállaljak egy ügyfelet mert már egy hete nem volt kiporszívózva.... Elítélendő az ilyen?! Miért? A férjem is dolgozik, én is. A háztartásra egyszerűen nem jut idő.
2019. febr. 10. 11:45
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
87%
Nem elítélendő, de az emberek ilyenek. Ne foglalkozz velük..emiatt nem köszönnek neked, legalább kiderül, hogy ki az, aki eddig is csak színlelte a kedvességet. Mindenkinek arra van ideje, amit szeretne. Neked a munka, család a prio1, te nem akarsz belefulladni az otthoni melóba. Én sem...inkább olvasok, kirándulok...
2019. febr. 10. 14:41
 32/38 anonim ***** válasza:
18%
Nem elítélendő,csak nem értem mi haszna van. Mert ugye ha kiboritok,kiöntök,elszorom,összekenek valamit azt mielőbb feltakarítom nem várom hogy jöjjön a Mancika vasárnap és megcsinálja és addig meg elnézegetem hogy jé milyen mocskos a pult,de koszos a szőnyeg a kiborult paradicsomszósztól. Hát nem bírnék így élni.
2019. febr. 10. 14:49
 33/38 anonim ***** válasza:
87%
Kit érdekel? Ha nem lenne vállalkozásod, "csak" otthon lennél akkor is a ti dolgotok, hogy mit csinálok!
2019. febr. 10. 15:22
 34/38 anonim ***** válasza:
100%

:) 32es akinek van bejaronoje az sem el a ganyeban. En pl minden nap takaritok de a nagytakaritast a takaritono vegzi el.

Ha velem elne biztos mas lenne a helyzet de heti 2 alkalom mellett nem fer bele h pl ne mossak/mosogassak vagy ne mossak fel naponta a totyogos mellett a lakasn egy reszeben.

Hja nyilvan az sem mindegy, hogy 45 vagy 145nmen el valaki...

2019. febr. 10. 15:39
 35/38 anonim ***** válasza:
81%

Hú de sok az irigy ember.

Nem szégyellitek magatokat?

Nem irigykedni kell, hanem ha valamit jól csinál akkor utána csinálni... Eszem megáll.

2019. febr. 10. 16:09
 36/38 anonim ***** válasza:
61%
4 éve jár hozzánk takarítónő, de senki sem tudja szerintem. Minek dicsekedjek a saját lustaságommal? Igen, én bevallom, hogy utálok takarítani. Vállalkozó vagyok én is, de simán lenne időm takarítani. Sőt, nekünk 2 gyerkőcünk van. Igaz, hozzánk csak 2 hetente jön nagytakarítást csinálni (nem főz).
2019. febr. 10. 22:28
 37/38 A kérdező kommentje:
Véleményem szerint sokkal szánalmasabb, elîtélendőbb ha valaki a saját anyját, anyósát “fogja be” ilyenekre. 😂 na de köszönöm a válaszokat!
2019. febr. 11. 08:33
 38/38 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ebben semmi elítélendő szerintem.

A hàzat én tartom rendbe bent, kint a pàrom az udvart, de bizony tavaly beindult meló mellett neki a maszek is, bizony volt a dràgàm sokszor olyan fàradt, hogy fűnyíràshoz fel van fogadva valaki.(nagyon nagy udvar)

Csak az illető kidumàlta, bàr kit érdekel, eleinte még az exem.is beszólt, hogy de jól megy nektek, de aztàn leàllt.

Ha a maszek melójàval keres napi 15-öt, (a fix állàsa mellett!)és mondjuk nincs energiàja màr a fűvel kínlódni, inkàbb pihenni akar, akkor olyan nagy dolog 4-5000 ft.-ot kifizetni valakinek akinek pedig jól jön?

Kérdező, ne foglalkozz az emberekkel, irigyek mindig lesznek.

2019. febr. 11. 12:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!