Elítélendő ha valaki az édesanyjánál hagyja pár napra a pár hetes babáját, hogy ő helyrerázza magát?
Mármint az anyai nagymamánál?
Én nem hagytam volna ott ilyen sok időre. Maximum sétálni vitte, vagy otthon volt vele, amíg vásárolni mentem.
1. vagyok
Nem tudod úgy "helyrerázni" magad, hogy esetleg csak pár órára hagyod vele? Egyébként szerintem ki sem bírnád :))
Nekem legalábbis már hiányzott 1-2 óra után.
szoptatási mizéria? kutya kötelessége ellátni a babát, hiszen nem csak azért szült hogy legyen kinek esténként felolvasni!
persze nem mindenki tud szoptatni. de az a minimum hogy mindent megtesz érte, ha lepasszolja a babát, teljesen elapad a teje de legalább is pár nap után jóval nehezebb visszahozni.
én így látatlanban úgy gondolom, az illető inkább sajnálja magát, nem tudja feldolgozni hogy most egy darabig más valakire kell fordítani az idejét, és ebből adódik a szoptatásbeli kudarc is. Szoptatni csak szívből lehet.
Tehát császáros volt, nem indult meg a teje, a baba tápszert eszik, és ettől van kiborulva?
Sokan vagyunk így, de ettől nem kell kiborulni, én sem tudtam egyáltalán szoptatni a kislányomat ugyanilyen okból, mégis gyönyörű, okos, egészséges gyerek lett belőle.
Nem hiszem, hogy segítene rajta pár nap a baba nélkül. Ha magamat képzelném ebbe a helyzetbe, szerintem még rosszabb állapotba kerülnék, mert megviselne a baba hiánya, és az aggódás. Bár nem vagyunk egyformák.
és egyébként nekem sem úgy jött össze a szülés ahogy én azt gondoltam, császároztak, nehezen épültem fel, seblázat kaptam, a kórházba 2 hétig voltam, ez alatt 3 féle antibiotikumot ömlesztettek belém, mire kijöttem kb. semmi tejem nem volt. az első este órákig könyörögtem a férjemnek hogy hagyjon békén mert nem akarok szoptatni. akkor ott hagyott, másnap megjelent az ölében egy rakat szoptató teával, vitaminnal, szoptatási tanácsadó telefonjával, és azt mondta, már pedig ki nem lépek amíg nem teszek meg legalább ennyit azért, hogy ne kelljen tápszerezni a kicsit.
szerettem volna én is elhúzni a csíkot legalább 3 napra. aztán magamba néztem, rájöttem hogy tök igaza van, és egy hét alatt visszahoztam a tejem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!