Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért elítélendő ha valaki...

Miért elítélendő ha valaki bejárónőt alkalmaz?

Figyelt kérdés
Az emberek csak annyit látnak, hogy van egy 7hónapos babám, gobdolják élvezem a gyest. Az az igazság, hogy vállalkozó vagyok, és csak kicsivel kevesebbet dolgozok mint a baba előtt. Heti 2 szer jön egy idősebb hölgy, aki takarít és néha főz. Nem mellékesen be is van jelentve heti 4órába. Ez 2 hónapja van. Azóta nem egy isnerősöm nem köszön az utcán, illetve megy a pletyka hogy mekkora lusta disznó vagyok. Az elején próbáltam mindent én csinálni, de megmondom őszintén, hogy annak nem láttam értelmét, hogy azért ne vállaljak egy ügyfelet mert már egy hete nem volt kiporszívózva.... Elítélendő az ilyen?! Miért? A férjem is dolgozik, én is. A háztartásra egyszerűen nem jut idő.
2019. febr. 10. 11:45
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
Kedvves 7es! Nem, nincs bébisintérem.... besegít a nagyi, meg az apuka. Nyilván ez is elítélendő.... de pont azért van bejárőnőm, hogy érdemben is tudjak foglalkozni a gyerekkel.... napközben meg velem van. Ha dolgozok eljátszik, Jon a tavasz, egyre többször terepre is kell majd menni, úgyhogy az külön jó is.
2019. febr. 10. 12:16
 12/38 anonim ***** válasza:
92%
En nem itelemel, tokre orulnek, ha hozzam is jonne takaritono. Az itelkezok nagy resze-ha nem is mindenki - is szivesen elfogadnaajandekba szerintem. En napi szintentakaritok a 3 eves gyerek utan (illetve kozosen, mert o es a ferjem is besegitenek), de jo lenne, ha a furdoszobara, konyhara tobb ido jutna, sokkal alaposabb takaritas kellene, mint amennyire idom es energiam van munka mellett.
2019. febr. 10. 12:30
 13/38 anonim ***** válasza:
92%
Irigykednek. Nem kell vele foglalkozni. Hozzank is jar heti ketszer egy néni takaritani es ha kell van gyermekfelugyelonk is. Nalunk nagyszülők videken, apa külföldön van, nekem meg olyan a szakmam amit nehez ujrakezdeni ha abbahagyom. Semmifele elszamolassal nem tartozok senki fele. Amig a neni vegez nálunk, altalaban usziba megyunk vagy jatszohazazunk. Amíg alszik a gyerek addig szoktam munkat vallalni, vagy ha mashogy nem tudjuk megoldani akkor van babyszitter. Ha valakinek nem tetszik akkor oldja meg maskeppen mi igy tudjuk megoldani.
2019. febr. 10. 12:50
 14/38 anonim ***** válasza:
27%
Ez a felvágós stílus miatt van, ahogy kioktatod az embereket. Ne mond már hogy az az ismerősőd kitalálta magától hogy hozzád bejárónő jár? Mégha látta is az idős hölgyet honnan tudta hogy takarítani jár hozzád? Gondolom előadtad, ahogy itt is, hogy irigyeljen ő meg irigykedés helyett lepattintott, ki akarna egy sznobbal barátkozni?
2019. febr. 10. 13:03
 15/38 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem nagyon klassz, hogy így oldjatok meg, több idő marad a kicsire, a munkádra. Nem szabad azzal foglalkoznod, ki mit szól hozzá, mert ahogy olvashattad, sok az irígy, itelkezo ember, és úgy látom Mo-on ezert még általában megszóljak az embert, mert nincs hagyománya ennek a fajta segítség nyújtasnak. Ezért sem érdemes ezt közhírré tenni.
2019. febr. 10. 13:09
 16/38 anonim ***** válasza:
29%
Na de honnan tudja az utcán mindenki hogy hozzád két hónapja takarítónő jár???
2019. febr. 10. 13:16
 17/38 anonim ***** válasza:
74%

Azért tart itt a magyarok nagy része mert megveszi a gyereknek az adidas cipőt anyuka elmegy kormoshoz apa meg Calvin Klein öltönyt közbe meg éhen halnak hónap végén.

Magyar embernél nincs kepmutatobb.

Ha neked van hónap végén is mit enni és bejaronod is van akkor nincs semmi gond.

Csak ne verd nagy dobra mert megesznek ezek a leharcolt amazonok😆

2019. febr. 10. 13:19
 18/38 anonim ***** válasza:
87%

"Még a legbénább ember is megvan a házimunkával egy óra alatt".

Én nem vagyok meg. Lehet, hogy nem vagyok olyan ügyes, mint te, de az is lehet, ha szeretem, hogy alaposabban legyen kitakarítva. Az is lehet, hogy nem szeretjük az olyan ételt, amit félóra alatt össze lehet dobni.

"Jogosan háborognak az ismerőseid."

Mi van? És mi joguk lenne rá? Basszus, mégcsak az kellene, hogy az ismerőseim beleszóljanak abba, hogyan élem az életem.

"Biztos nem kerülgetnék egy takarítónőt, pláne nem engedném be a konyhába."

És? Senki nem mondta, hogy TE fogadj bejárónőt. Képzeld, vannak emberek, akik nem úgy gondolkodnak, mint te. Aztán attól még elvannak.

2019. febr. 10. 13:22
 19/38 anonim ***** válasza:
93%
Miert kell ezen lovagolni? Hat en pl. onnan tudtam meg hogy letezik a takaritoneni aki hozzank jar, hogy az alattunk lako szinten tobbgyerekes orvos hazasparhoz is o jar. Nem verték nagydobra, de hat joparszor osszefutottunk a nenivel es lattam is porszivozni meg felmosni a szomszed ajtaja elott. Nyilvan mas is tudja a hazban es kepzeljetek oket is megszoltak a venasszonyok akik itt radaroznak. Na en meg elkertem a neni szamat inkabb, mert igy jo nekem. Ettol meg en sem vertem nagydobra megis tudjak a kornyeken ki a néni, mert jar vagy 4helyre. Es?
2019. febr. 10. 13:23
 20/38 anonim ***** válasza:
83%
De sok az irigy, èdes Istenem!Ne foglalkozz velük, az összes megtennè, ha megtehetnè!
2019. febr. 10. 13:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!