Miért elítélendő ha valaki bejárónőt alkalmaz?
"Ez a felvágós stílus miatt van, ahogy kioktatod az embereket."
A kérdezőnek van felvágós stílusa? Azta...És aki azt tanácsolja neki, hogy szedje össze magát, és ne legyen lusta, annak milyen a stílusa?
"Mégha látta is az idős hölgyet honnan tudta hogy takarítani jár hozzád?"
Talán mert látta, hogy mossa az ablakot?
"Gondolom előadtad, ahogy itt is, hogy irigyeljen"
Szóval szerinted irigyelni kell azt, aki megengedhet magának egy bejárónőt? Így már értem.
:) 21es annyira igazad van. Itt jo sok a martir barlangi osasszony. Utolso verig is dogoljunk bele a napi rutinba. Uaz a sztori ha valaki rendeli a kajat. Az is eletkeptelen szaranya/szarasszony. Hat nem tudsz fozni naponta? Akkor dogojjemeg'
Azert kicsit tenyleg gaz, hogy a neninek be kellene kommandoznia hozzank vagy a kerdezohoz? Netan szegyenkezzek amiatt mert nem akarom elveszteni a klienseim? Nem szorulunk ra anyagilag, de nem akarom veszni hagyni a sok év alatt felepitett kört akiknek dolgozom, igy meg amit megkeresek (szinten lejelentve) abbol bőven kijon a takaritas.
Itt jo sok a martir barlangi osasszony. Utolso verig is dogoljunk bele a napi rutinba.
Ezt szerintem egyikük se mondta.
De miért nem lehet azt mondani, ha valaki megkérdezi, miért, hogy azért, mert nekem így kényelmes, futja rá, utálok takarítani, helyette inkább moziba megyek...
Miért kell hazudni, hogy neki erre nincs ideje? Nyilván lenne, de nem akarja, Nem baj, csak ne hazudjon.
Ne foglalkozz senkivel, mert ha mindenki maga takarítana akkor egy csomó embernek nem lenne munkája.Neked igényed van bejárónőre,meg is teheted anyagilag,a néninek meg szüksége van pénzre,ez a munkája.Nem hobbiból dolgozik,hanem mert muszáj neki.Tehát több emberrel is jót teszel.A nénivel,mert munkát adsz neki,magaddal mert nem szakadsz meg a dolgokban,és a gyerekeddel, hogy anya nem tiszta zombi.
Egy bejárónő.
"De miért nem lehet azt mondani, ha valaki megkérdezi..."
"Miért kell hazudni, hogy neki erre nincs ideje? Nyilván lenne, de nem akarja, Nem baj, csak ne hazudjon."
Egyreszt, gondolod megkérdezik?
Miert gondolod, hogy hazudik? Mi az, hogy nyilvan lenne? Nem biztos, hiszem nem is ismered. Lehet azt a szintet amit ő szeretne mar egyedül nem tudja kivitelezni. Ezek szerintem ilyen feltételezések. Nem éljük egymas életét.
"Igen, ez a "nem jut rá idő" a nagy kamu."
Nem értem mi ebben a kamu. Mindenkinek 24 órából áll a nap, így ha valamire több időt fordít akkor másra kevesebb jut. Mindenkinek megvan a maga prioritási sorrendje. Nálam pl még az alvás is a takarítás előtt van. Inkább vagyok nyugodt és kipihent, mint hogy fáradt legyek de elmondhassam a mellemet verve, hogy én bizony magam suvickoltam ki a kádat. Hozzám heti egyszer jár a takinéni, pedig a gyerekek már elköltöztek. Szóval lenne időm takarítani, de köszi, azt mással is el tudom tölteni.
Akinek meg ez nem tetszik annak kellemes időtöltést kívánok a porszívózáshoz. Én senkitől nem sajnálom a szórakozását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!