Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nevelési nézetek ha NAGYON...

Nevelési nézetek ha NAGYON különböznek, mi lehet a megoldás?

Figyelt kérdés
3hónappal ezelőtt még párom házában éltünk,közvetlen szomszédunk az édes anyja és annak családja volt.Sokat emlegette a nagyi hogy ha vissza megyek dolgozni,majd ő felügyel a fiamra,én pedig örültem hogy egy gonddal kevesebb.Aztán megtörtént a baj.Amíg fel tettem a levest főni a fiam a nagyival volt az udvarukon.A sírásra lettem figyelmes és ahogy kimentem a teraszra és átnéztem a kerítésen,láttam ahogy az egyik karját magasra tartja a fiamnak hogy alig ért a földre a lába,és közben ott üti ahol éri. Átrohantam és szó nélkül haza hoztam a fiam,közben meg azt üvöltözte a párom anyja hogy ezt majd ki kell fizetnünk.Később kiderült hogy a fiam betörte egy kaviccsal a konyha ablakát,hiába szólt rá a nagyi.Két napba telt amíg albérletet kerítettem és átköltöztem a fiammal,a páromat meg ott hagytam,majd ő el dönti hova akar tartozni.Éltemben nem ütöttek meg engem,én se bántottam senkit.Érthetetlen ami történt,és nem vagyok hajlandó vissza menni hozzájuk.Párom családjában elfogadott ez a bánásmód,nem értik a felháborodásomat,és még engem kiáltottak ki gonosznak,hogy a fiamat el akarom szakítani a családjától.18hónapos múlt,nem nagyon kedvelte a nagyiját eddig se(talán jobb ember ismerő mint én)de nagyon kezdenek eldurvulni a dolgok.Fenyegetőznek amiért nem hagyom náluk hétvégére a fiam.Elég tehetős emberek,nekem csak annyi pénzem van hogy ezt a kis lukat fenntartsam,és legyen mit ennünk.Bocsánat a hosszú beszámolómért,olyan tanácsokra lenne szükségem amik irányt mutatnak egy békés megoldás felé...köszönöm.
2010. jún. 28. 15:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Igen, jó tanács, és mondd el, hogy felesleges fenyegetni téged, hiszen egy per során persze kiderülne, hogy bántalmazták a gyereket, amit tilt a törvény, tehát nagyon megütnéka bokájukat, nemhogy pert nem nyernének, de ezért még el is itélnék őket.

Ezt feltétlen mondd el, hogy lássák, hogy nem lehet téged megfélemliteni.

2010. jún. 28. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!