A szülés után mennyivel történik a nőkkel az, hogy teljesen megváltoznak külsőre, mint amit a mostani 50-eseken látni?
Figyelt kérdés
Tudjátok, ez a tipikus nagy túlsúly, rövidre nyírt haj, furcsa ruhák, amiket nem látsz igazán mondjuk egy h&m-ben. Ez vajon a szüléssel, otthonléttel kapcsolatosan történik vagy mikor?
Nekem 3 éves lesz a gyerekem, de még ez velem nem történt Kb. ugyanúgy öltözöm és alakom is olyasmi, mint volt, és félek, mikor következik majd be ez, mert ellenpéldát nagyon ritkán látok, szóval ez egy általános jelenség.
2018. szept. 7. 09:02
31/32 anonim válasza:
30. Pont ezt akartam írni. Nem mindenkinek célja, hogy elegáns legyen, vagy jól sminkelt, stb. Az alkat pedig sokszor genetika kérdése is, meg szabadidőé, és igen, főleg akaraté. Idővel persze elfárad az ember, akár férfi, akár nő, ha gyerekei is vannak, talán kicsit gyorsabban, a hormonok is megtréfálhatják, de az, hogy valaki mennyit törődik a külsejével, az egy nagyon jelentéktelen kérdés. Próbáljuk meg inkább az ember természetét értékelni!
32/32 anonim válasza:
Miért is kaptam 0 %-ot? Talán valaki magára vette? Tényleg igaza van a férjemnek, szinte azt várja el a társadalom, hogy hízz el, ne legyél a gyerek után csinos. Nem hinném, hogy bántót írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!