Folyamatos keményedések alsó nyomások olyan mintha megakarna indulni a szülés mit csináljak?
30 hetes vagyok.
TEGNAP orgazmus után totálisan szétfeszült a méhem.Ki birtam tapintami a baba minden porcikajat szinte kove volt dermedve.Nagyon furcsa alsó nyomás keletkezett a méhemnél olyan érzés fogott el hogy mindjárt beindulnak a toló fájások és nyomni kell....elmentem mosdóba leültem a wcre mire felálltam még jobban bedurrant a m3hem alig bírtam kiegyenesedni.
Múlt héten voltam orvosnál a baba már be van fordulva.De zátt belső méhszáj.
Ma is ugyanúgy bekeményedtem elmentem a párommal ezét azért gyalog nem messzire és alig bírtam tartani magam járni.
Edsig semmi ilyen nem volt tegnap óta keményedek de olyan szinten hogy néha csillagokat látok..
Szerintem menj be a kórházba.
Inkább küldjenek haza feleslegesen mint hogy baj legyen
Könnyű szülést és boldog életet!
Kórházba kéne menned.
En is voltam ilyen tünetek miatt 29 hetesen, befektettek 3 napra koraszülés gyanúja miatt, Mg infúziót kaptam. Elmúlt a veszély és kiengedtek.
Menj be a kórházba! Biztos, ami biztos. Ha beindulna valami, még meg tudják gátolni, vagy ha azt nem is de adnak tüdőérlelő szurit a baba miatt. (én is kaptam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!