Sűrű keményedések a 37. héten?
Sziasztok!
Ma voltam nst-n. Ott minden rendben volt. Ma du.-án takarítottam, hajolgattam elég sokat. Kb 1 órája nézem, hogy olyan 5-6 percenként keményedik a hasam. Vasárnap voltam 37 hetes várandós.Nem fáj igazából csak keményedik.
Mit gondoltok közeleg az idő???
Nekem így kezdődött egy ablakpucolás után, de lehet hogy csak reagál a szervezeted a "megerőltető" munkára.
Drukkolok, és könnyű szülést, ha a baba is úgy akarja.
Hát azért 37 hetesen ez nem olyan meglepő:) De én mindkét lányommal a 34. héttől iszonyat sokat keményedtem, és csak a 41. héten szültem, akkor is úgy indították.
Könnyű szülést:)
Kétlányos 26hkm.
Köszi hogy írtatok.
A második terhességem, az elsővel 6napot még rá is húztam, de emlékszem hogy akkor fájások voltak. Most meg kellemetlen keményedés van. Kádban vagyok és így is. Remélem aludni tudok majd-habár az már rég nem megy))
Tartanák már ott ahol te:D Kicsit irigyellek:D
Írd meg ha megvan a baba:)
2-es.
Sziasztok
Ma igazából jobb a helyzet. Keményedek de teljesen normálisnak gondolom a mennyiségét.
Remélem egy hétig még egyben maradunk))
Hétfőn megyek legközelebb nst-re.
Sziasztok
Ha még vki járna erre...
Szóval 15.-én reggel 6kor megszületett a kisfiam, 4kg és 53cm-rel.
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!