A szülés után mennyivel történik a nőkkel az, hogy teljesen megváltoznak külsőre, mint amit a mostani 50-eseken látni?
Tudjátok, ez a tipikus nagy túlsúly, rövidre nyírt haj, furcsa ruhák, amiket nem látsz igazán mondjuk egy h&m-ben. Ez vajon a szüléssel, otthonléttel kapcsolatosan történik vagy mikor?
Nekem 3 éves lesz a gyerekem, de még ez velem nem történt Kb. ugyanúgy öltözöm és alakom is olyasmi, mint volt, és félek, mikor következik majd be ez, mert ellenpéldát nagyon ritkán látok, szóval ez egy általános jelenség.
nem egészen értem, hogy az 50-es nőket bírálod és a szüléshez kötöd. A kedves édesanyádra is jellemző ez? Ha igen, miért? Az elhanyagoltság a klimaxhoz köthető inkább, függetlenül, hogy van-e gyereke, vagy nincs. És van, aki 40-50-60 évesen is méltósággal, szépen, korának megfelelően elegáns,ápolt külsővel rendelkezik, 100 éves koráig, ill. a haláláig.
Van olyan - többnyire olyanok, akik az életük értelmét nem találták meg a szexualitáson kívül másban is-, akik 40 körül pánikszerű tombolásba kezdenek, egyes nők- úgy öltöznek mintha a 14-20 évesek lennének - majd ráébrednek (ráébresztik a körülmények), hogy nem azok, és depresszióba esnek - ez a lelkiállapot elhanyagolt külsőben jelentkezhet.
A szépség a szeretettel függ össze (nem a szexualitással - a szeretettel),
Móra Ferenc írja valahol: A nő addig szép, amíg szeretik.
22 *
Móra Ferenc írja valahol: A nő addig szép, amíg szeretik.
Ez mekkora igazság:)
Ment a zöld neked:)
16! 8as vagyok. Egy szóval nem mondtam hogy nem mosok hajat. De mosok, és ápolom. Nem a lebüfizett ruhában megyek utcára, van itthoni és utcai ruhám. A slampos szót nem használtam. A túlsúly, a rövidre vágott haj és a "fura" ruhák volt a kérdező központi témája most. És én arra reagáltam. Én azt mondtam hogy nagyon jól tudom miken kell változtatnom, de nem vagyok igénytelen. Messze nem. :D azt azért megkérdezném hogy az igénytelenséget te honnan szűrted le a kommentedből?
Azért nem írtam több mindent, mert a kérdező nem arra volt kíváncsi. De hogy jobban érthető legyen számodra akkor leírom: nem járok körmöshöz- ám a körmömet (manikűr, pedikűr) reszelem, vágom festem, bár igaz hogy nincs mindig kifestve.
Fodrászhoz nem rendszeresen járok, csak ha alakítani/változtatni kell- hajat mosok, hajat festek rendszeresen itthon.
A ruháim tiszták, illatosak, de nem h&m-esek, zarasok és valóban nem a legszexibbek. (bonprix nagyobb méretek)
A testem meg... Hát arra már kitértem. Nem vagyunk egyformák, nekem ez ebben az életszakaszban egyelőre "nem megy".
Én örülök hogy te csinos vagy, ha lesz erőm, akkor majd egyszer talán csinos leszek én is. De hangsúlyozom, az igénytelenséget azért kikérem magamnak. (nem csak a Te, bárki részéről)
Én azt gondolom, hogy a kérdező fiatal még a 25 évet sem töltötte be és azt képzeli ő sohasem fog megöregedni.Soha nem lesz ősz hajszála, soha nem lesz ránca.Ha igazán érett felnőtt volna tudná, hogy nem gyerekszüléstől öregedik meg valaki hanem mert ahogy megszületünk azonnal el is kezdődik az öregedés.
Két gyereket szültem 30 felett még nem töltöttem be a 40-et.Nyilván neked már én is ,,vén szatyor" vagyok.Ettől függetlenül ledobtam a szülés utáni kilókat.6kg maradt amit megengedhettem, mert teherbeesés előtt 45kg súllyal az alultáplált kategóriát erősítettem.Vidéki vagyok de nem otthonkába lógatom itthon a lábam.Olyan ruhát veszek fel ami tetszik és a koromhoz is illik, nem villantom már a tangabugyim meg ilyenek.Viszont épp a minap mondtam a páromnak, hogy xy -nak milyen fiatal felesége van aztán kiderült, hogy a nő a férjénél csak 5 évvel fiatalabb és 60 évesen én azt gondoltam nálam max 10 évvel lehet idősebb.Az, hogy ki hogyan, mikor öregszik genetika.
A keresztapám haja 30 évesen már totál ősz volt a most 25éves fiáé is..na bumm ez a gének játéka.
Anyum haja fekete.65 éves, derékig érő fekete hajjal szaladgál és épp csak van pár ránc az arcán.Ő is ad magára.Nem sminkeli butára magát(nem világos rózsaszín a szája),nincs rajta 2kg plusz sem pedig 3 gyereket nevelt fel becsülettel.Csinosan is öltözködik.Szóval nem tudom milyen vidékről írtok.Nem mondom, hogy nincs ilyen is, de erős általánosítás és túlzás amit írtok.Majd egy 30 év múlva ahogy a tükörbe néztek jusson eszetekbe amiket most írtatok.És ha szarkalábat láttok az arcotokon ne essetek kétségbe:D
Akinek nem inge ne vegye magára.:)
Nekem egy 8 hónapos babám van. Mindig is hajlamos voltam a hízásra, tudtam oda kell figyeljek magamra akkor is amikor a védőnőnek a szeme vérben forgott, mert nem híztam el.
Most csinosabban öltözködöm, mint a baba előtt. Szerintem a kicsit bővebb felsők sokkal előnyösebbek a vékonyaknak is.
Látok sajnos példát arra is a környezetemben, akik elasszonyosodtak. Tiszta zsír a hajuk, kövérek, állandóan egy cuccban látom őket. Én nem járok fodrászhoz, magamnak csinálom a hajam.
Ki ilyen, ki olyan. Én nem bántok senkit sem, mindenki úgy él , ahogyan akar. Viszont azt nem szeretem, ha valaki igénytelenné válik és a kisgyerekesek kiutálják a társaságból, mert nem lett igénytelen. Sajnos tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!