Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A szülés után mennyivel...

A szülés után mennyivel történik a nőkkel az, hogy teljesen megváltoznak külsőre, mint amit a mostani 50-eseken látni?

Figyelt kérdés

Tudjátok, ez a tipikus nagy túlsúly, rövidre nyírt haj, furcsa ruhák, amiket nem látsz igazán mondjuk egy h&m-ben. Ez vajon a szüléssel, otthonléttel kapcsolatosan történik vagy mikor?

Nekem 3 éves lesz a gyerekem, de még ez velem nem történt Kb. ugyanúgy öltözöm és alakom is olyasmi, mint volt, és félek, mikor következik majd be ez, mert ellenpéldát nagyon ritkán látok, szóval ez egy általános jelenség.

2018. szept. 7. 09:02
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
93%

Sok idősebb nőnek megritkul a haja, és nem mutat már olyan jól hosszan, ezért sokan vágatják rövidre. Régebben jártam egy szakkörbe, ahová sok 50-60-as nő is járt. Szinte mindenkinek rövid haja volt, a néhánynak akiké hosszú volt, nem állt jól.

Láttam viszont nem egy túlsúlyos 50-es hölgyet, aki szépen megcsinált és festett rövid hajjal, a testalkatához illő csinos ruhákkal, vidám mosollyal messze jobban nézett ki, mint egy másik sovány hölgy, aki ősz szálakkal kevert hosszú fekete haját lófarokba fogta, kicsit görnyedten állt és mindig kissé aggodalmas arcot vágott.

Többen a férjükkel voltak ott, korban hozzájuk illő kedves, segítőkész urakkal, akik nem is mindig voltak elhízva. És látszott, hogy szeretik egymást, viccelődtek, csipkelődtek, átölelték egymást.

Szóval a hajhossz és a testsúly messze nem a legfontosabb dolog abban, hogy ki mennyire vonzó és fiatalos. Az igényesség és életvidámság az, ami megszépítette őket.

2018. szept. 7. 10:02
 12/32 anonim ***** válasza:
15%

6 Kérdező. 1 gyerek után mindenki visszanyeri az alakját, ez nem ügy. Még a 2-nél is, de 3-tól felfelé sosem lesz olyan mint volt, mert a csipő, a hormonháztartás, mell és minden változik. Aki azt mondja, hogy nem az hazudik.

Mert azonnal lehet látni például ha egy nő többes szülő. Akár vékony, akár van plusz rajta.

És hiába jár bárhová az adott nő a legtutibb kozmetikába és alakformálásra, a csipőcsontjait nen tudják pl. visszarakni.

2018. szept. 7. 10:04
 13/32 anonim ***** válasza:
29%
11 De van akinek nem ritkul meg a haja, ugyan olyan szép mint volt, de 50 évesen már bármilyen szép és dús nem illik seggig hagyni megnőni.Csak deréken felül 10 cm.
2018. szept. 7. 10:08
 14/32 anonim ***** válasza:
25%

13+ Mondjuk a rövid hajat én sem értem. Ez inkább vidéken dívík az embereknél. Mert ha megnézelk egy vidéki 50-est és egy Pesti 50-es nőt, majd 15 évvel fiatalabbnak tünnek a Pestiek.

És ez nem kitaláció, mert sok vidéki 50-est ismerek és sokkal öregebbnek tünik a valós koránál. Akár vékony, akár telt. És sokkal korábban ráncosodnak.

2018. szept. 7. 10:11
 15/32 anonim ***** válasza:
64%

[link]

Ennek a hölgynek például szép haja van, mégis úgy érzem, jobban állna neki, ha vágatna belőle bő tíz centit. Ha még vágatna belőle és hátul kicsit felnyiratná, akkor pedig egész vagány és fiatalos lenne, még őszen is. Lehet persze, hogy más másképp látja.

2018. szept. 7. 10:21
 16/32 anonim ***** válasza:
23%

#8 ügye tudod, hogy ez csak önsajnálat? Bevállalom a lepontozást, de tudom milyen szívás a két gyerek. Ettől független nő maradtam. Nem tipegek magassarkúban a játszótéren, de sose vagyok slampos. Hajat mosok, szempillaspirált feltenni se sok idő. Ha kilépek az utcára nem az otthoni lebüfizett ruhába megyek. Már napi 1-2 óra séta csodákat tesz az alakoddal (nem 1 hét után). A gyerek nem lehet kifogás arra, hogy feladjam a saját igényességem.

Szóval nem kell címlaplányként kinézni de slamposan sem.

2018. szept. 7. 10:21
 17/32 anonim ***** válasza:
25%

Nàlam a környezetváltozás miatt történt. Eleve már nem volt több buli, a barátok lecserélődtek vagy megválfoztak családos párokra, a babával, ill bölcsis ovis élettel is szülői közösség ill plusz a munkahelyi közösség töltötte ki az életem ergo a korábbi miniszoknya, smink, ékszerek, tűsarkuk aktualitásukat vesztették, vagy mindenhol kb én lettem volna a különc a sok lefáradt elhizott ismerősöm között ami automatikusan negativ megitéléssel kiközösítéssel jár en pedig vegyülni akartam a gyerek érdekében mert ugye szülő után itélik meg a gyereket is. Ezt a világot éljük hogy a polgarmester gyereke a sztár es hasonlok.

Volt egy olyan huzasom is hogy csinaltam egy faceprofilt ahol a munkahelyen feszitek hivatalos dresskodban felvetettem magam nagynevű cégek zárcsoportjaiba akiket szegről végről ismerek, hát az óvónők ugy kifordultak magukbol olyan tulzottan kedvesek lettek és szinte haptákban állva beszélgetnek velem azota.

Szoval én magam választottam a "csodort" a hosszu nadrágot, a semmit nem mutatok felsőket, a szolid apáca fejet a gyerek érdekében, de a férjemnek akár streaptis-elek attol még

2018. szept. 7. 10:36
 18/32 anonim ***** válasza:
43%
15 Észnél vagy?:D Ez egy hetven éves nő minimum. Ennek köze nincs az 50 éveshez.
2018. szept. 7. 10:37
 19/32 anonim ***** válasza:
70%

30 felett, anyukaként jobban nézek ki, mint valaha. Szóval ne általánosíts kérdező!

Én azt látom, hogy aki gyerek előtt sem volt az a csinosan öltözködő, sminkelő, sokat magára adó nő, az gyerek után sem lesz az. Aki gyerek előtt adott magára, az gyerek után is fog.

Mindenki más. Van, aki le..toj..a, hogy hogy néz ki egyébként is. Nem foglalkozik a hajával, az öltözködésével, inkább kényelmes ruhákat hord, azt tatja elsődleges szempontnak, a csinosság nem érdekli. Ez alapvető tulajdonság, nem függ össze a gyerekvállalással. Én még olyan anyukát nem láttam a környezetemben, aki csinos volt gyerek előtt és slampos lett szülés után. Olyat, aki gyerek előtt is slampos volt, gyerek után meg esetleg még jobban.

Mondjuk nekem nem szokásom senkit megszólni, én ilyen vagyok, ők meg olyanok. Meg aztán nem is érdekel, hogy ki hogyan néz ki.

2018. szept. 7. 10:38
 20/32 anonim ***** válasza:
51%
15 Hosszúságban egyébként a mell alá érő kép a megfelelő egy 50 évesnek.Bal oldalon föntről lefelé a 2. képed. De csak a hosszúság.
2018. szept. 7. 10:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!