A szülés után mennyivel történik a nőkkel az, hogy teljesen megváltoznak külsőre, mint amit a mostani 50-eseken látni?
Tudjátok, ez a tipikus nagy túlsúly, rövidre nyírt haj, furcsa ruhák, amiket nem látsz igazán mondjuk egy h&m-ben. Ez vajon a szüléssel, otthonléttel kapcsolatosan történik vagy mikor?
Nekem 3 éves lesz a gyerekem, de még ez velem nem történt Kb. ugyanúgy öltözöm és alakom is olyasmi, mint volt, és félek, mikor következik majd be ez, mert ellenpéldát nagyon ritkán látok, szóval ez egy általános jelenség.
Én nem csak megnyírt hajú, rosszul öltöző, túlsúlyos ötveneseket ismerek.
Irigylem a problémádat, hogy ezzel foglalkozol.
Na meg a 2-esnél is:D
A H&M-től meg ne ájulj el, mert alig van 1-2 normális cuccuk:D Rendszeresen járok a gyerek miatt, mert az ő korosztájuk, de sokszor fogom a fejem:)
Jobb lenne ha egy túlsúlyos a bővebb lenge póló helyett felvenne egy mellkibobós feszülős felsőt?
Unatkozol? Örüljél magadnak, hogy te tökéletes vagy!
Megmondom én neked nálam mikor és hogyan "kezdődött". Már szülés után kezdődött egy jó kis sz.utáni depresszióval, és mérhetetlen félelemmel hogy hogyan tudok majd megfelelően ellátni a két kis újszülöttemet. Legkevésbé a külsőm és a hajam érdekelt. Majd mikor olyan 4-5 hónaposak lettek, a depi kezdett múlni és rájöttem hogy kellene valamit kezdeni magammal. Elkezdtem itthon tornázni, de hosszú ideig nem bírtam, mert 6825858-szor meg kellett szakítani a tornát a babák miatt. Másrészt fizikailag sem bírtam sokáig. Én nem vagyok olyan szerencsés alkat (mindig hízásra hajlamos voltam) hogy pár hónap alatt visszanyerem a szülés előtti testem. H&M-es ruhát akkor sem hordtam amikor 66 kg voltam (izmos, sportos). Most pedig éppen ami jó méretben, gyorsan kosárba dobom és megyünk. Mert mondjuk máshova is menni kell és etetésre haza akarok érni.
A hajam ugyan nem rövid, de magamnak festem és nem járok fodrászhoz, csak ha változtatni akarok a hosszán, stb.
Műkörmöm sincs.
Az étkezésem az én hibámból olyan amilyen, nem egészséges. Őszintén szólva a háztartás vezetés és az ikrek mellett nincs kedvem/energiám egészséges ételeket főzni magamnak. Kőkemény elhatározás kell hogy le tudjak fogyni és minden négyzetcentiméterem tipp-topp anyucira változtassam. Ez viszont töredelmesen bevallom, most nincs meg bennem. Talán később. Akiben pedig gyermeknevelésnellenére fantasztikusan nét ki, azelőtt kalapom emelem(komolyan) , én erre per pillanat nem vagyok képes. Remélem hasznos volt számodra a válszom. :)
Szerintem manapság sok a csinos anyuka aki ad magára. Én így látom a környezetemben,hogy mindenki fiatalos és divatos (30 évesek kb)
Szerintem ez csak rajtad áll
Miért, mi a baj a bő, rövid ujjú felsőkkel?
Mióta csak a testhezálló lehet csinos?
30-on felül már gyerek nélkül se a cuppanósat részesítettem előnyben. Mivel körte alkat vagyok (felül vékony, alul teltebb), eleve nem is állt jól huszonévesen se a sztreccs, de erre csak felnóve sikerült rájönnöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!