Visszaköltöznétek pestre a szülés után?
Eddig pesten éltünk pontosan gazdasági okok miatt költöztünk haza de nagyon unalmas a kisváros pest nyüzsgése után.
Sajnos tisztában vagyok vele hogy babával ma pesten lehetetlen találni.
Sokat rendelek pestről webshopokról próbálom ezzel pótolni azt a kényelmet ami a pesti választékot jellemzi.
De csak hiányzik a belváros a sok sok drogéria beülős hely meg maga a feeling.
Kedves Kérdező!
Babával a következők lesznek fontosak.
-babakocsival járható út(gondolok itt a padkákra is)
-közel orvosi rendelő,gyógyszertár stb.(mind babakocsival megközelíthető)
-játszótér,parkos rész(ami mentes kutyakakától)
-olyan boltok ahol a sorok közt elfér a babakocsi.
-esetleg tömegközlekedés(babakocsibarát)
Különben sokat éltem pesten, nem gyereknek való szerintem.Dolgozni, bulizni ,tanulni, megismerni rengeteg embert,ezekre szerintem jó.De gyerekkel majd neked is más lesz fontos.
Különben egy csomó beülős helyre,pont nem fogsz tudni a babakocsival bemenni, mert van 2-3 lépcsőfok, meg szűk a bejárat.
Mi épp fordítva, vidékre költöztünk inkább Pestről.
Mindent meg tudunk tenni itt is, amit ott. Bár mi nem vagyunk nagy parti huliganok, és utaljuk a tömeget.
Milyen érdekes, engem ugyanez visszatartott mindig Budapesttől. :)
Pont azért jó vidéken, mert nincs nyüzsgés, éjjelente nem ordítanak fel a részegek vagy a szirénázó mentő, vagy a panelszomszéd, akinek a kisfia épp bulit tart...
Vásárolni vidéken is lehet és vannak egész jó helyek, kávézók, több a strand, a szép kirándulóhelyek, várak, kulturális látnivalók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!