Miért van olyan normálatlan szülő, aki a FIÚ babájára rózsaszín ruhát ad?
Figyelt kérdés
2010. jún. 21. 14:42
21/27 anonim válasza:
Hát én láttam szép rózsaszín fiu polókat,még felnötteknek is.Az más kérdés,hogy én nem adnám rá,még a férjemre sem.Lehet tényleg kapták és nincs pénz másikra vagy minek vegyen ha ez is megteszi.
22/27 anonim válasza:
Áh, te is csak irigykedsz kedves utolsó, hogy valakinek ez a legnagyobb problémája, s nem más. :D:D:D
24/27 anonim válasza:
16:03-as vagyok!
Igazad is van!
Nagyon irigyelem a kérdezőt, hogy ennyire nincs problémája, hogy ilyen bagatell marhasággal képes foglalkozni!
Csak azért írtam választ, mert egy perc alatt elfüstölt az agyam, hogy ez egy PROBLÉMA valakinek... :-)
Persze nagyobb gondod ne legyen, én azt kívánom tiszta szívből, komolyan!
Holnap kiírhatnád a kérdésedet a lila színnel!
Köszi! :-DDDDD
25/27 anonim válasza:
Nekem van egy ismerősöm, akinek nem kevés pénze van és kőkemény pinky ruhákat kapott a nővérétől, mert neki két kislánya van. Szóval az ismerősöm inkább csak sajnálta a pénzt "normális" ruhára a kisfiának és mindig csak azt hangozatta, úgyse tudja az a gyerek. Csak éppen ha mennek valahova, akkor is egy csomószor ráadja a babarózsaszínt és állandóan lekislányozzák a gyereket. Na szerintem ez gáz. Otthonra, pizsinek persze, de egy pinky szőrös overallban kivinni egy kisfiút...
26/27 anonim válasza:
16:03-as, majd utána: ;-)
Ott a pont. :)
27/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. jún. 22. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!