Miért van olyan normálatlan szülő, aki a FIÚ babájára rózsaszín ruhát ad?
Hehe,érdekes.Én kislányon láttam már kéket,és szép volt benne,de fiún rózsaszín?Nahát olyat még nem:P
Láttad valahol?Kislánynak nézted és kiderült,hogy fiú vagy hogy?
Lehetséges okok:
1.kapta,és mivel nnincsen pénze ruhákat venni kénytelen ráadni
2.kapta valakitől (pl nagyszülő) és legalább egyszer ráadja a gyerekre,hogy ne legyen harag
3.azt gondolja,hoy nem gáz,mert pl manapság a felnőtt férfiak is hordanak rózsaszín pólót,vagy inget
4.otthonra ráadja, mert jó lesz az,végülis úgyis a gyerek (bár attól függ mekkora) 10 perc alatt bekoszolja, összepisili,leeszi,stb...
Nekem lányom van, és iyekszem a kék szinen kivűl mindent ráadni,de minél nayobb (már 1 éves múlt) annál kevésbé érdekel milyen szine vana ruhának, amiben pl otthon játszik,úgyis naponta többször át kell öltöztetni.
igaza van a masodik es harmadik valaszolonak!
amugy miert ne lehetne rajta rozsaszin,nekem is fiam van es orokoltem egy rozsaszin mellenyt es igen is ráadom,foleg ebben a kiszamithatatlan idoben!
ugyan már, miért ne lehetne kis gyerekekre bármilyen színű ruhát adni?! nem gondoljátok komolyan, hogy ez most akkora nagy tragédia! nem a színnel lehet kihangsúlyozni a lurkók nemét!
szerintem meg az a hozzászóló normálatlan (ha már ezt a szót használtad), aki szerint ezek a gyerekek lesznek felnőtt korukra 'mások'...ennyire nem lehetsz korlátolt.
"Nem a ruha teszi az embert"
Regebb sargat meg pirosat sem adtak a gyerekre, most meg mar mindent.
Amugy azt olvastam egyszer, hogy a rozsaszin tulajdonkeppen regen ferfiszin volt mert az erot es a hatalmat jelkepezi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!