Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért van olyan normálatlan...

Miért van olyan normálatlan szülő, aki a FIÚ babájára rózsaszín ruhát ad?

Figyelt kérdés
2010. jún. 21. 14:42
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
szerintem sincs ezzel semmi baj. ha lenne vmi klassz rózsaszín cucca a fimnak, én tuti áradnám. fehér a bőre, klasszul állna neki. a " normálatlanság" nem itt kezdődik...
2010. jún. 21. 15:12
 12/27 anonim ***** válasza:
az én fiam szereti a rózsaszínt, én ráadom ha szeretné felvenni az oviba
2010. jún. 21. 15:15
 13/27 vav22 ***** válasza:
100%
Szerintem meg azoknak a szülőknek a gyerekei lesznek a "másod", akik ezt úgy gondolkodnak, hogy a ruhán múlik ez a kérdés. Nagyon felszínes ember, aki ezt komolyan gondolja. Sokkal inkább a törődés, az otthon látott minta és stb. számít. Tényleg a szakács pasik is "mások" vagy mi? Mert általában a főzés női munka. És mi van a skót szoknyával? :D:D:D Az összes skót pasi "más" akin már volt? És az a kisfiú, aki játszik a nővére babájával az is az lesz? :D:D:D:D
2010. jún. 21. 15:18
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

a lányom után a 2. baba örökli a ruháit és van egypár rozsaszin ruha de -

- át fogom festeni sötétkékre

- a body-t nem azt ráadom hiszen az legalul van

- nem ettől lesz valaki ferde hajlamu mert gyerekkorában félreöltöztették.

2010. jún. 21. 15:20
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Én is ráadom a fiamra az unokanővérétől örökölt rózsaszín pizsit. Na és? Piros pulcsit is szoktam, sőt, most bordó melegítő van rajta.
2010. jún. 21. 15:22
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Én nem nevezném normálatlannak, csak más az ízlése. Neked is és neki is más tetszik!

Lengyel országban pl. A lány kisbabákat kékbe, a fiúkat pedig rózsaszínbe öltöztetik!

2010. jún. 21. 15:23
 17/27 vav22 ***** válasza:
100%

Nem én írtam, hogy normáltalan, de szerintem senkinek semmi baja azzal ha más az ízlése, hanem azzal van a baj, hogy minősíti is az olyan embereket, akik ráadják a gyerekre a rózsaszín rucit, méghozzá azzal, hogy ferdehajlamú lesz a gyerek. Saját szuverén joga úgy gondolni, hogy nem adna rá rózsaszínt, sőt írja is le nyugodtan, de ne ítélkezzen.

Én sem adom rá a fiamra a rózsaszín ruhákat, de nem ítélem el azt aki ráadja, mert nem tudni miért adja rá. Lehet szükségből. Attól még ugyanolyan szép és okos marad a gyerek és a lelke sem fog torzulni neki, nem tudom miért kell ilyen kérdést egyáltalán feltenni. Szegény anyuka, aki megihlette a kérdést, tudná, hogy róluk folyik itt az ítélkezés... Áhhh... Kisgyerekes anyukák vagyunk és így viselkedünk mikor példát kellene mutatnunk és segíteni egymásnak nem bántani egymást. Ha valakinek meg nem tetszik, h valaki rákénszerül mondjuk arra, hogy rózsaszínt adjon a fiára, nyugodtan szedjen össze neki egy ruhacsomagot és segítse meg őket, hálásak lesznek érte! Aki meg csak azért adja rá, mert nem érdekli annak meg egészségeére miért fáj az akárkinek is??

2010. jún. 21. 15:29
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
A lányunknak (4 hónapos) szinte alig van rózsaszín holmija. Mi nem szeretjük, később sem szeretném Barbie babának öltöztetni. Van sok bézs, drapp, sárga és kék ruhája, amit mellesleg mind lányholminak árulnak a boltban is. Ellenben a férjemnek van pár rózsaszín és piros pólója, pulcsija és igen jól áll neki :-)
2010. jún. 21. 15:38
 19/27 anonim ***** válasza:
Van egy lányom, és a pocakomban egy kisfiú. Nem fogk, és nem is tehetemmeg, hogy vegyek egy új kollekciót, amiben nincs lányos ruha. Gondolkodtam én is, de úgy döntöttem, itthonra, egy éves koráig rá fogom adni a lányom ruháit. Azt gondolom, teljesen mindegy, milyen színű. Persze, veszek egy pár szép, elmenős cuccot, de itthonra tök mindegy, mi van rajta. amíg nagyon pici.
2010. jún. 21. 15:43
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Miért van olyan normálatlan EMBER, aki másokkal foglalkozik már megint?!
2010. jún. 21. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!