Miért van olyan normálatlan szülő, aki a FIÚ babájára rózsaszín ruhát ad?
a lányom után a 2. baba örökli a ruháit és van egypár rozsaszin ruha de -
- át fogom festeni sötétkékre
- a body-t nem azt ráadom hiszen az legalul van
- nem ettől lesz valaki ferde hajlamu mert gyerekkorában félreöltöztették.
Én nem nevezném normálatlannak, csak más az ízlése. Neked is és neki is más tetszik!
Lengyel országban pl. A lány kisbabákat kékbe, a fiúkat pedig rózsaszínbe öltöztetik!
Nem én írtam, hogy normáltalan, de szerintem senkinek semmi baja azzal ha más az ízlése, hanem azzal van a baj, hogy minősíti is az olyan embereket, akik ráadják a gyerekre a rózsaszín rucit, méghozzá azzal, hogy ferdehajlamú lesz a gyerek. Saját szuverén joga úgy gondolni, hogy nem adna rá rózsaszínt, sőt írja is le nyugodtan, de ne ítélkezzen.
Én sem adom rá a fiamra a rózsaszín ruhákat, de nem ítélem el azt aki ráadja, mert nem tudni miért adja rá. Lehet szükségből. Attól még ugyanolyan szép és okos marad a gyerek és a lelke sem fog torzulni neki, nem tudom miért kell ilyen kérdést egyáltalán feltenni. Szegény anyuka, aki megihlette a kérdést, tudná, hogy róluk folyik itt az ítélkezés... Áhhh... Kisgyerekes anyukák vagyunk és így viselkedünk mikor példát kellene mutatnunk és segíteni egymásnak nem bántani egymást. Ha valakinek meg nem tetszik, h valaki rákénszerül mondjuk arra, hogy rózsaszínt adjon a fiára, nyugodtan szedjen össze neki egy ruhacsomagot és segítse meg őket, hálásak lesznek érte! Aki meg csak azért adja rá, mert nem érdekli annak meg egészségeére miért fáj az akárkinek is??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!