Férfiak! Gyerekvállalás 50. évesen, vagy a fölött? Ki mit gondol erről? Az egyik 50. éves haverom és 38. éves barátnője, élettársa gondolkodnak ezen.
Figyelt kérdés
2018. jún. 30. 00:03
51/55 anonim válasza:
Kérdező! A legtöbben normálisan szólnak hozzá. Azzal, hogy van egy félkegyelmű aki ide jár kötözködni, vele nem kell törődni. A téma függetlenül a barátodtól, nagy érdeklődést váltott ki.
52/55 anonim válasza:
Anyukám 43 éves volt mikor szült a párja 54
53/55 anonim válasza:
Soha
Addigra dolgozni sem akarok már,és a bahamakon pihenni, nemhogy még egy csecsemot felnevelni.
54/55 anonim válasza:
Szerintem mindennek meg van a maga ideje, az 50+ kor az nem a gyerekcsinálásé, de kinek mi. Én úgy húztam meg a határt, hogyha 45 éves koromig nem születik gyerekem,már nem is fogok vállalni .
Az embernek nem csak saját magára kell ilyenkor gondolnia szerintem , de amúgy nem érdekel mások hogy élnek , az ő dolguk.
55/55 anonim válasza:
Én azt mondom hogy nem szabad már bele vágni felelőtlenség.
A hölgy már 38 évesen is nagyon idős ehhez (Egy nő aki már réges-rég kifutott az időből)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!