Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Férfiak! Gyerekvállalás 50....

Férfiak! Gyerekvállalás 50. évesen, vagy a fölött? Ki mit gondol erről? Az egyik 50. éves haverom és 38. éves barátnője, élettársa gondolkodnak ezen.

Figyelt kérdés

2018. jún. 30. 00:03
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
A kommentelők nagy része hölgy, ez egyértelmű. Azonban, úgy látszik, hogy éppen az 50. év fölötti férfiak nem írtak egy sort sem.
2018. júl. 11. 15:32
 22/55 anonim ***** válasza:
Biztos hogy nem
2018. júl. 17. 21:06
 23/55 anonim ***** válasza:
18%
Kaptál választ bőven a kérdésedre, mi a bánatnak emelted ki újra?
2018. júl. 25. 08:56
 24/55 anonim ***** válasza:
83%

Nekem is sajat pekdam van, hasonlo a 10# hez.

Anyukam 23 evesen ismerkedett meg apukammal kulfoldon. Akkor apu 49 volt. 4 evvel kesobb elvette anyut, es megszulettem en. Apu akkor 53 volt.

Ez volt a 4. Hazassaga, es van 6 masik gereke. 3-3-0-1(en). A feltestvereimet alig ismerem, de a legfiatalabb ott is 27 volt amikor en szulettem. Veletlen baba voltam, de megtartottak mert anya fiatal volt es apu pedig meglehetosen jomodu. Es anya nagyon akart engem.

En most vagyok 20 apu pedig iden lesz 74. Meg jol van de mar dedunokaja is van.

Olyan 5 eves koromig velunk volt es elt. 10’evesen azt vettem eszre, hogy egyre tobbszor van tavol a tobbi gyerekevel, mert ott unokak szulettek mar. Szerintem, bar ezt sosem mondta, de az igazi csaladjanak az elso ket feleseget es 4 gyereket erzi. Engem sajnos csak kiskoromban vitt latogatoba a tobbiekhez, vagy csinaltunk kozos programot egyutt.

Anyagilag mindent megadott, es meg mindig megad, de ahogy egyre nottem egyre kevesbbe volt “ott”. Most mar inkabb a nagyapa szerepben van, mint sem apuka.

2018. júl. 25. 11:09
 25/55 anonim ***** válasza:
63%

Férjem 50 éves,én 28!Most várjuk a babánkat!Mire megszületik a baba 51 éves lesz a férjem!

Boldogok vagyunk együtt!

2018. júl. 25. 12:31
 26/55 anonim ***** válasza:
54%

főnököm 55 éves és most vannak tini gyerekei. Teljesen ki van akadva, hogy neki mennyire nincs türelme egy lázadó tinédzserhez, nem tud már velük mit csinálni.

Szép dolog az apaság, de 50 felett inkább vagy egy szerető, nyugodt, bölcs nagypapa vagy nagybácsi, mint egy aktív apuka aki szaladni, sportolni, bicajozni tanítja a lurkót

2018. júl. 25. 14:35
 27/55 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőmék így vannak 12 éves már a kislány, a pali olyan 52 volt a csajszi 23. Két felnőtt fia van korábbi másik kettő házasságából. A válás után nekik sem lett apjuk, mert elhanyagolta őket. Az felér egy halállal mondjuk, de pl. az én apám 28 éves koromban halt meg 65 évesen. Még ez is megrázó volt számomra, mert még szükségem volt rá. :( Nehéz dolgok ezek. Ezért szoktam le a dohányzásról is. egészséges akarok maradni, sokkal tovább élni, és így 34 évesen a kislányom mellé, aki 10 éves egy kistesót is szeretnénk :) Mindenkinek hajrá! Minden sors más, az élet kiszámíthatatlan, legyetek boldogok, és felelősségteljes szülők. Szeresd a gyereked, és törekedj, hogy minél tovább szerethesd! A többit az élet írja!
2018. júl. 25. 16:31
 28/55 anonim ***** válasza:
75%
08:56 Szerintem a Kérdező egy nagyon érdekes kérdést tett fel. Nehogy már te szabd meg, hogy kiemelheti e. Vannak akiket érdekel a téma, ha neked nem tetszik ne olvasd.
2018. júl. 25. 16:52
 29/55 anonim ***** válasza:
57%
Ha van hozza anyagi hatter sztem rendben van. Az mivel jobb mikor 20-30 eves suttyok gyerek kell mert jajjjdecuki indittatasbol vallalnak, majd 3-5 even belul lelepnek mert nem tetszik a kotottseg. Azert egy ilyen koru par amit vallal azt teljesiti is majd a gyerekneveles terèn.
2018. júl. 25. 20:01
 30/55 anonim ***** válasza:
71%

Számomra gusztustalan, hogy fiatal nő hogy tud apja korú férfival szexelni, együtt élni. (Nem a haverodéknál, a 12 év annyira nem durva, a huszonéves nő-ötvenes pali felállásra gondolok.)

De a kérdésre:

Szomszédéknál pont így volt, 39 volt a nő, 51 a pasas, mikor a közös lány megszületett (mindkettőnek voltak már nagyobb gyerekek előző házasságból, házasságokból, mert a pasinak volt pár felesége.)

A lényeg, én azt látom, abszolút nincs türelmük már a kislányhoz (8 éves most), főleg apukának. Idegroncs, érdemben semmit nem foglalkozik a gyerekkel. Nyilván körülményektől is függ, de közelről én csak róluk tudok, és nem egy pozitív példa.

2018. júl. 26. 07:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!