8 hónapos babával milyen Horvátországban nyaralni? Úgy értem a kérdést, hogy mennyire nehéz ebben a korban?
Én nem mennék ekkora gyerekkel. Mi tavaly anyukámra bíztuk 3 napra az egy éves lányunkat de nem mondhatnám hogy élveztem folyton körülötte jártak a gondolataim Ő meg jól elvolt a Mamával igaz csak két utcányira lakunk egymástól majdnem napi szinten találkozunk ezért mertem rá bízni tudtam hogy nem lesz hiszti :)
Idén már visszük Őt is :)
Tavaly nyáron volt a lányom 8-9 hónapos, kétszer is voltunk vele nyaralni, igaz nem külföldön. Semmi gond nem volt, nagyon jól érezte magát, imádott pancsolni, jókat is aludt.
Nagy élmény volt gyerekkel nyaralni😊
Ebben a korban a gyereknek még mindegy, hol van, itthon, vagy Horvátországban. Ugyanannyit kell vele foglalkozni. Ha már mászik, akkor figyelni, hogy az idegen helyen milyen a padló (koszos, hideg, esetleg konnektorba nyúlhat-e, mibe kapaszkodik). Innentől csak a nevelési stílusod múlik. Ha amúgy is jártok mindenféle, rugalmas a napirend, akkor ott se lesz gond. Mi élveztük a nyaralást, de nálunk amúgy is mozgalmas élethez van szoktatva a baba, amíg várost néztünk, a hátamon aludt kendőben, bárhol megszoptattam, nem féltettem beengedni a vízbe stb.
A másik amire nagyon gondolnom kell, hogy hogyan fogtok utazni, azt mennyire bírja.
Az én fiam 8 hónapos lesz a nyáron. Nagy nyaralást nem tervezünk, mert nekünk nem lenne olyan kikapcsolódás, ahogy már előttünk is írták.
Viszont, írod, hogy van nagyobb gyerek. Miatta viszont meggondolnám. Mert Te vagy Apa lehetsz a babával, ameddig a másik szülő fürdik a nagyobb gyerekkel pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!