Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hónapos babával milyen...

8 hónapos babával milyen Horvátországban nyaralni? Úgy értem a kérdést, hogy mennyire nehéz ebben a korban?

Figyelt kérdés
köszönöm, ha valaki megosztja a tapasztalatát

2018. máj. 7. 09:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
7 hónapos volt az első lányom amikor 4 éve augusztusban nyaraltunk szintén Horvátországban. Teljesen jól el volt, mondjuk mi baráti társasággal mentünk és volt rajta kívül még 2 gyerek, mindig valaki volt a gyerekekkel. Mi is jól éreztük magunkat és mindegyik gyerek el volt. 6 hónapos lesz júliusba a második kislányunk akkor megyünk Olaszországba nyaralni, remélem jól fogja viselni ő is.
2018. máj. 7. 17:31
 12/14 anonim ***** válasza:

Sajat tapasztalat: pont 8 honaposunkkal mi elmentunk Horvatorszagba. Nagyon szuper volt. Kempingben laktunk, satraztunk.

Eloszor is: vittunk egy nagynenit is. Neki felajanlottuk, hogy nem kell fzetnie az utazasert, sot mivel egy nagy (ket halofulkes) satort kolcsonkertunk, igy a szallasert se, cserebe segitsen es neha vigye majd el babakocsival valahova a kicsit. Orommel jott, mert nem nagyon volt még tengerparton es szerintem neki is megerte igy.

A sator valoban nagy volt. Fel lehetett allni benne, még a halofulkekben is.

Vittunk utazoagyat, amiben aludt es jarokanak is tokeletes volt.

A kempingben a vizessblokkokban volt babakad, babazuhany (a horvatok erre odafihyelnek).

Figyeltunk, hogy a nagy melegben, napsutesben ne menjunk babaval a partra, de igy is sokat furodtunk, o is elvezte a vizbe martogatast :-).

Kirandultunk is, hajoztunk masik szigetre stb.

Kocsival mentunk. Vittunk egy osszecsukhato sportbabakocsit (nem a legergyabb vazut, lehetett donteni is abban is tudott majdnem fekvo helyzetbe tenni, volt kis kupolaja a nap.ellen).

Egy hulyeseget csinaltunk, hogy egy kikotoi kirandulas alkalmaval, eleg hűs szel kezdett fujni a tenger felol. Nekunk jol esett, es keson jottunk ra, hogy bizony sut a nap, de a szel huvos. Az egy szal pelusos baba megfazott...de csak kicsit taknys lett masnapra. Volt orrszivonk (amit szajjal kellett megszivni, azzal az utolos ket nap szivogattuk neki), vegul még csak nem is zavarta a takony.

Persze a napirendjet probaltuk tartani, vittunk mindenfele gyogyszert, tapszert, kedvenc jatekaait.

De sose bantam meg.

A nagyneni elvitele nagyon bevalt.

Masok sokkal kisebb gyerekekkel, nagyneik nelkul is elindulnak. Ismerek olyat is, aki visz egy 13-15 forma unkkahugot, hogy az segitsen a gyerek korul.

Ha apartmanba mentek, akkor meg kiralysag, csak utazoagy es babakocsi kell...oda még akar kettesben a babaval s lehet menni. Igaz esti elalvas utan es delutani alvaskor tudtok majd csak "romantikazni" a teraszon (bebior is praktikus), de az se rossz.

2018. máj. 8. 06:50
 13/14 A kérdező kommentje:
köszönöm, hogy leírtátok :)
2018. máj. 8. 21:44
 14/14 anonim válasza:
Én imádom a tengerpartot mi a 10 hónapos kislanyommal mentünk pusz egy barátunk és mind két tesóm a férje és az öcsém felesége szóval 9 en voltunk hát katasztrófa volt a kislányom teljesen kifordult önmagából nem akart aludni enni babakocsizni azóta is utálja a babakocsit hisztis lett verte magàt nem ismertünk rá voltak időszakok mikor elvolt de összességében kikészült én idegileg a férjemmel napi szinten összevesztünk haza akartam jönni alig vártam hogy haza jöjjünk erre nem számítottam hogy ennyire megviseli a gyereket pedig voltunk többször hosszú úton aludt már máshol is nem ez volt az első tengerparti apartmanházban laktunk nem volt zsúfolt a ház előtti strand alig páran voltak sekély volt a víz szóval minden adott volt a kényelem hét és még is katasztrófa volt megfogadtam hogy amíg nagyobb nem lesz nem megyünk vele semmilyen tengerpartra sőt nyaralni sem igazán a balcsin voltunk egy napot azt viszont nagyon élvezte
2019. jan. 3. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!