Férfiak! Gyerekvállalás 50. évesen, vagy a fölött? Ki mit gondol erről? Az egyik 50. éves haverom és 38. éves barátnője, élettársa gondolkodnak ezen.
1, Joguk van hozzá.
2, A mai gyerekek sokkal korábban válnak felnőtté, sokkal kevésbé rászedhetőek, sokkal érettebbek mint pl 20 évvel ezelőtt akik 16-18 évesek voltak.
Köszönhető ez a mérhetetlen információ áramlásnak, instagram, twitter, fb, internet stb.
3, Attól hogy valakinek 60 évesen lesz egy 22 éves fia vagy lánya egyik fél sem szenved semmilyen hátrányt.
60 évesen még bőven fiatal fizikailag szellemileg, a 22 éves meg bőven felnőtt, felnőtt aggyal.
4, Rengeteg fialabb-28-35 éves- korban kötött házasság végződik igen csúnya válással.
5, Ma amikor nincsenek határok és ott élsz, ott dolgozol ahol akarsz az egész világ egy multikulturális üst- nincsenek olyan bevésődött szabályok hogy gyereket csaki 25 évesen kell vállalni ez egy baromság 25 évesen még élni kell a SAJÁT életedet és nem egy másikat a nyakadba venni, hacsak az élet nem így hozta, vagy megszállottja vagy a gyereknevelésnek....
"2, A mai gyerekek sokkal korábban válnak felnőtté, sokkal kevésbé rászedhetőek, sokkal érettebbek mint pl 20 évvel ezelőtt akik 16-18 évesek voltak."
ennél nagyobb hülyeséget... én tinédzserekkel dolgozom, és ma egy 18 éves teljesen megbízhatatlan. 20 éves korban válnak olyanokká, akik ha elvállalnak valamit, azt meg is csinálják, és 22 évesen olyanok, hogy fel is merik vállalni a hibáikat.
Régebben pedig 16 évesen már lehet katonának mentek, sőt sokan 20 év alatt már házasodtak/gyereket neveltek. Ma meg lehet 25 évesen költözik ki a szülei lakásából.
Sziasztok!
Én 24 éves vagyok a férjem pedig 49, 4 éve vagyunk együtt és senkivel se voltam még ennyire boldog és kiegyensúlyozott.
Férjemnek már van egy 10 éves kisfia előző házasságából. Nekünk tavaly júniusban volt az esküvőnk, 2 hét múlva fog megszületni az első közös kislányunk!
Minket egyátalán nem zavar a korkülömbség, sose gondoltam hogy idősebb férjem lesz de szerelem volt első látásra, sokan rossz véleménnyel vannak róla de ha ebbe a helyzetbe lennének megértenék hogy nem a kor a fontos! Hanem a szerelem a boldogság!:)
Az én férjem 50 éves, én pedig 32. Most egy eves a kislanyunk.
A ferjemnek van mar ket felnott gyermeke, akiket nagyon szeret, de azt mondta most teljesen máshogy éli meg az apaságot mint anno. Akkor még nem allt ra keszen, és ugy erezte hogy tul fiatal. Most pedig mar békére és csaladra vágyik. Es allitasa szerint o a legboldogabb ember es ezt nem boritana fel soha.
En azt gondolom, hogy nincs ezzel semmi baj. Es fiatalon is elvesztheti a gyerek a szuleit barmilyen baleset illetve betegseg kovetkezteben sajnos. Annak pedig aki azt irta, hogy ennyi evesen mar “lassu sperma stb”. Ne haragudj de nagyon nem vagy tajekozott a temaban. Eloszor olvass utana a dolgoknak..... pl kutatasok kimutatták, hogy idosebb férfiak intelligensebb gyermeket nemzenek. Nem reszeletezem a miértjét, utana kell olvasni. Ettol fuggetlenul en azonnal allapotos lettem a ferjemtol, szoval ez ferfifuggo es persze nőfuggo IS!! Egy 50 éves pasi még elete teljében lehet, ha ad magara es jol tartja magat. Inkabb egy 50 evesnek szuljon a holgy mint egy 21 evesnek...
A velemenyem az egyebkent, hogy ha boldogok egyutt miert ne? Egyebkent adott esetben a nő eletkora aggasztobb, mint a ferfié szerintem, de az sem veszes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!