Férfiak! Gyerekvállalás 50. évesen, vagy a fölött? Ki mit gondol erről? Az egyik 50. éves haverom és 38. éves barátnője, élettársa gondolkodnak ezen.
Figyelt kérdés
2018. jún. 30. 00:03
31/55 anonim válasza:
10-15 év korkülönbség is sok (főleg a 15), na de hogy van akik között 15-25 év is van, az elképesztő O.o undorító még a gondolat is, hogy egy 30 éves nő egy 50+ éves férfival...
32/55 anonim válasza:
Ez komolyan ennyire fontos, h egy hónapja ezen kattogsz?
33/55 anonim válasza:
32/32. Szerintem a Kérdező egy nagyon érdekes kérdést tett fel. Vannak akiket érdekel a téma, ha neked nem tetszik ne olvasd. Neked komolyan fontos mindig beszólongatni? Sok embert érdekel a téma, ha téged nem, akkor olvasgass mást. Mi fenének jössz ide mindig kötekedni? Nincs jobb dolgod?
35/55 A kérdező kommentje:
"Ez komolyan ennyire fontos, h egy hónapja ezen kattogsz?" Szakadj már le rólam.
2018. aug. 2. 12:50
36/55 anonim válasza:
A téma tényleg érdekes, de egyáltalán nem egyedi eset. Egyre több férfi lesz 50. év fölött is apa. Ez egyrészt pénz kérdés, hiszen fontos a biztos anyagi háttér. Másrészt egészség kérdése. Sok 50. fölötti sokkal tudatosabban él egészségesen mint a fiatalok egy része. Ráadásul nagyon sok fiatal férfi hagyja ott a feleségét, gyerekét. Tehát a fiatalon történő családalapítások is gyakran végződnek válásokkal, vagy akár azzal, hogy a fiatalabb apa betegség következtében meghal.
37/55 anonim válasza:
Először írtam a kérdéshez, csak láttam már többször kiemelve. De akkor csamcsogjatok a haver nyomorán, ha ez boldogít titeket. Pff
38/55 anonim válasza:
Ennyi idősen már minek. Én max 30eves koromig szeretném osszehozni. A fölött meg csak szóba se jöhet már.
39/55 anonim válasza:
Szia! Én ismerek olyan párt, ahol a hölgy 22 éves, az élettársa pedig 60!! Éves! És van közös gyerekük, pár hónapja született. Ráadásul az öreg alcheimer beteg, és nagypapa, mivel van három gyereke, akik 35-39 évesek, ott vannak kisgyerekek :D egyikőjük sem szégyenlős, a papa se sőt büszke a fiatal csajára. Én nem tudom, de nekem ez már beteges. Szegény kisgyerek, remélem nem lesz beteg vagy valami.
40/55 anonim válasza:
ebben a kérdésben a másik oldalt nem veszitek észre. Nem biztos, hogy az a 50 éves akarja a gyereket, hanem a 38 éves nő, aki tudja, hogy most vagy soha, mert 40 évesen már nagyon rizikós.
És ezt megértem, egy nőnek kell gyerek, genetikailag is beléjük vannak kódolva, hogy vágynak rá, amit pasiként nehéz megérteni. Mi is vágyunk utódokra, de a nők teljesen más szinten mozognak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!