Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak az én védőnőm ilyen lüke?

Csak az én védőnőm ilyen lüke?

Figyelt kérdés
Csak ámulok, hogy ezen az oldalon más védőnői mennyire odafigyelnek mindenre, az enyém ha kérdezek valamit, így indít: háááááát, hmmm. Ezzel nem sokra megyek... Gyereke még nem volt, semmi haszna...
2010. jún. 10. 10:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én egyszerűen imádom a védőnőnket! Az egész terhességem alatt mindenben segített, bármikor felhívhattam.

Amikor megszültem mindig alig vártam, hogy jöjjön dumcsizni. A társasházban többen is vagyunk, akikhez jár, és ha máshoz jön, akkor is becsenget hozzánk. Tényleg egy tünemény. 3 gyereke van, de nem egy vén csaj........kinézetre nem néz ki többnek mint 30.

Annyira bízom benne, hogy a Kislányom fülét is ő fogja kiszúrni. Manóka mindig megnyugszik, ha beszél hozzá........valószínűleg ezután az akció után nem lesz a kedvence egy darabig :-)

2010. jún. 10. 11:49
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen vannak jó, és kevésbé jó védőnők.Az enyém az utóbbi kategória:)

4 hónapos volt a babám, amikor azzal jött, hogy mindent ehet.5 hónapos korától csak a makarónival traktált.Most 8 hónaposan meg a birkahús a sláger nála.Hát ráhagyom, hadd mondja.Ha jön, van nála egy jegyzetfüzet.Hogy minek?Leírja, mit hogyan csinálok, mert állítólag neki minden újdonság jól jön:)Magyarul semmit nem tud.

Bárcsak küldene az ég egy jó védőnőt!

2010. jún. 10. 12:17
 13/16 anonim ***** válasza:
az én védőnőm egy fiatal csaj,nincs gyereke,de minden kérdésemre tudott érdemben válaszolni,minden hülyeségemre is türelemmel válaszol.
2010. jún. 10. 12:17
 14/16 anonim ***** válasza:
Az én védőnőm 30-40 között van valahol, két gyereke van. Az első 6 héten 5x jött, azóta 2x, amikor hívtam. Tanácsadásra nem járunk gyakran, kb. 2 havonta, mert semmi értelme. Szépen nő a gyerek, és a súlya is rendben. Ha kérdeztem tőle valamit, trójai körmondatokban válaszolt, de nem volt benne 1 hasznos info sem. Se a férjem, se én nem értettük, mit hadovál össze-vissza. Így az információimat innen, online védőnőktől és ismerősök köréből gyűjtöm. Ezzel többre megyek.
2010. jún. 10. 12:52
 15/16 anonim ***** válasza:
12:52-es vagyok, elfelejtettem írni, hogy 1 éves a gyerkőc :)
2010. jún. 10. 12:53
 16/16 anonim ***** válasza:
az enyém is most végzett a sulival, így jó pár évvel fiatalabb is mint én. hát, furi tőle tanácsot kérni na! és igazából még nem tudott újat mondani, pedig Ő az első babám, semmi tapasztalatom nem volt. viszont itt van anyu, anyós meg a barátnők!
2010. jún. 10. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!