Csak ámulok, hogy ezen az oldalon más védőnői mennyire odafigyelnek mindenre, az enyém ha kérdezek valamit, így indít: háááááát, hmmm. Ezzel nem sokra megyek... Gyereke még nem volt, semmi haszna...
Én egyszerűen imádom a védőnőnket! Az egész terhességem alatt mindenben segített, bármikor felhívhattam.
Amikor megszültem mindig alig vártam, hogy jöjjön dumcsizni. A társasházban többen is vagyunk, akikhez jár, és ha máshoz jön, akkor is becsenget hozzánk. Tényleg egy tünemény. 3 gyereke van, de nem egy vén csaj........kinézetre nem néz ki többnek mint 30.
Annyira bízom benne, hogy a Kislányom fülét is ő fogja kiszúrni. Manóka mindig megnyugszik, ha beszél hozzá........valószínűleg ezután az akció után nem lesz a kedvence egy darabig :-)
2010. jún. 10. 11:49
12/16 anonim válasza:
Természetesen vannak jó, és kevésbé jó védőnők.Az enyém az utóbbi kategória:)
4 hónapos volt a babám, amikor azzal jött, hogy mindent ehet.5 hónapos korától csak a makarónival traktált.Most 8 hónaposan meg a birkahús a sláger nála.Hát ráhagyom, hadd mondja.Ha jön, van nála egy jegyzetfüzet.Hogy minek?Leírja, mit hogyan csinálok, mert állítólag neki minden újdonság jól jön:)Magyarul semmit nem tud.
Bárcsak küldene az ég egy jó védőnőt!
2010. jún. 10. 12:17
13/16 anonim válasza:
az én védőnőm egy fiatal csaj,nincs gyereke,de minden kérdésemre tudott érdemben válaszolni,minden hülyeségemre is türelemmel válaszol.
2010. jún. 10. 12:17
14/16 anonim válasza:
Az én védőnőm 30-40 között van valahol, két gyereke van. Az első 6 héten 5x jött, azóta 2x, amikor hívtam. Tanácsadásra nem járunk gyakran, kb. 2 havonta, mert semmi értelme. Szépen nő a gyerek, és a súlya is rendben. Ha kérdeztem tőle valamit, trójai körmondatokban válaszolt, de nem volt benne 1 hasznos info sem. Se a férjem, se én nem értettük, mit hadovál össze-vissza. Így az információimat innen, online védőnőktől és ismerősök köréből gyűjtöm. Ezzel többre megyek.
2010. jún. 10. 12:52
15/16 anonim válasza:
12:52-es vagyok, elfelejtettem írni, hogy 1 éves a gyerkőc :)
2010. jún. 10. 12:53
16/16 anonim válasza:
az enyém is most végzett a sulival, így jó pár évvel fiatalabb is mint én. hát, furi tőle tanácsot kérni na! és igazából még nem tudott újat mondani, pedig Ő az első babám, semmi tapasztalatom nem volt. viszont itt van anyu, anyós meg a barátnők!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!