Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8hetes babám lehet már hordozó...

8hetes babám lehet már hordozóba hosszabb ideig is? Pl ha benne is alszik. Védőnőm szerint, már nem árt a kis gerincének ha benne van. Szerintetek?

Figyelt kérdés
2011. jún. 24. 06:53
 1/6 anonim ***** válasza:

Védőnők...Az enyém mindig mondogatta az anyukáknak, hogy a hordozó egyáltalán nem jó a babáknak, legszivesebben nem is engedné belerakni őket, meg hogy milyen szörnyű, amikor egy baba a babakocsira rögzíthető babahordozóban van...Csak azért írtam le, mert minden védőnő MÁST MOND!

Amúgy a hosszabb út mit jelent? Órákat? Mondjuk 1 óra szerintem nem olyan sok, de 2-3 órát még lehet nem hagynám benne.

2011. jún. 24. 07:26
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem az első pár hónapban, napközben szinte csak abban tudtam el altatni!!Én nem nagyon hallgatok a védő nőre...A kocsiba meg hordozó nélkül be se lehet rakni!!!

De nagyon sokat raktam a gyereket kemény felületre, mert az fontos!!!

2011. jún. 24. 07:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha hosszabb útra mentek, akkor óránként egy 10-15 percre vedd ki, nyújtózzatok egyet, persze csak ha nem alszik. Nekünk ezt az ortopédián mondta a doki.
2011. jún. 24. 07:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Mi falun lakunk, mindenért a városba kell rohangálni (bolt, orvos stb) úgyhogy újszülött korától sokat van a hordozóban. És volt, hogy több órát is egyhuzamban, nem tudtam máshogy megoldani. Szerintem kicsit túl van ez parázva.
2011. jún. 24. 11:23
 5/6 anonim ***** válasza:
3 hónapos koráig fél órát, utána másfél órát lehet benne maximum a baba! Én nem altatnám benne! én szinte csak a kocsiban használtam, ha hosszabb útra mentünk, akkor néha megálltunk, kicsit megtornáztattuk a kicsit és mentünk tovább.
2011. jún. 24. 13:18
 6/6 anonim ***** válasza:

Az én védőnőm nem javasolja.

Szerintem meg felesleges is, ha kinövi, hol/hogy fog aludni? Szoktasd inkább a kiságyba.

2011. jún. 24. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!