Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak az én védőnőm ilyen lüke?

Csak az én védőnőm ilyen lüke?

Figyelt kérdés
Csak ámulok, hogy ezen az oldalon más védőnői mennyire odafigyelnek mindenre, az enyém ha kérdezek valamit, így indít: háááááát, hmmm. Ezzel nem sokra megyek... Gyereke még nem volt, semmi haszna...
2010. jún. 10. 10:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
51%
A mi védőnőnk nagyon rendes. Tegnap felhívtam egy apróság miatt, azt mondta ma jön is, pedig nem is fontos annyira....És van egy kislánya....
2010. jún. 10. 10:22
 2/16 anonim ***** válasza:
69%
Én sem veszem sok hasznát, sajnos. Általában amit mond az mindig nagyon tudományos, de a gyakorlatban kivitelezhetetlen... Amikor megszületett a babám azt mondta 6 hónapig csak anyatej 3 hónappal később már a 4 hónapos kortól almalé verzió ment. Szerinted?
2010. jún. 10. 10:26
 3/16 anonim ***** válasza:
A miénk is nagyon rendes. Nekünk is sokszor kérésre is házhozjött mikor a fiam még kisebb volt. Volt, hogy még tápszer receptet meg beutalókat is házhoz hozott.
2010. jún. 10. 10:31
 4/16 anonim ***** válasza:

az én védőnőmnek sincsen gyereke, így csak azokból tud meríteni, amiket tanult a könyvből...

Én meg most már a saját tapasztalataimból merítek inkább, mert most született meg a második kisbabám, így némi tapasztalatom szerencsére már van.

Megjegyzem, az enyém is így hátított, ha kérdeztem valamiről annó...Sőt, első gyerekemet 1 alkalommal látogatta csak meg itthon, amikor hazajöttünk a kórházból.Utána mindig nekem kellett becincsálni mindenféle vizsgálatok miatta. Ami nem is volna annyira gááz, e egy időben rendel vele együtt a gyerekorvos is, és egy újszülöttet oda, a többi, más beteg gyerek közé kell bevinni. Persze, minket, új szülöttöseket behívnak előre, de könyörgöm azért a váróban a levegő sem olyan, ahol annyi más beteg gyerek is van!

Ez nem tudom, hogy máshol hogy megy, de itt nagyon trééé. Szerintem.

Na most viszont beintettem mind a védőnőnek, mind a gyerekorvosnak. Mert ugye, megint be kellett volna vinnem a kicsimet miután hazajöttünk a kórházból rá egy hétre a védőbe, de megmondtam, hogy eszemben sincs. Most jöttünk haza intenzív osztályról, majd ha akarja látni súlymérés ügyben a védőnő, meg a doktor akkor majd kijönnek, de nem viszem olyan helyre ahol még vlami nyavaját össze is szedhet! Elég volt köszönjük nekünk így is az a súlyos tüdőgyulladása, amivel született, és 2-3 napig lélegeztető gépen volt a gyerekem, meg 15 nap után engedték csak őt haza, szerencsére gyógyultan a kórházból..

Másnap igaz volt kint a doktornéni, meg a védőnő, de itt be is lehet fejezni...Most kezdem el szoktatni még a kicsit a kinti levegőhöz is, eszemben sincs beteg gyerekek közé cincálni...

2010. jún. 10. 10:32
 5/16 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó hozzászóló, jobbulást és jó egészséget kívánok nektek!!! Nálunk egyébként külön váró van az egészséges babóknak, pedig nagyon régi építésű épületről van szó! Egyébként a védőnő hozzáállásával nincsen gond, csak nem tud semmit, amit tud az is bizonytalan és tőlem még soha nem kérdezett a fiam fejlődéséről bővebben semmit, csak a papírt töltjük ki és slussz...
2010. jún. 10. 10:46
 6/16 anonim ***** válasza:
Az én védőnőmnek sincs gyereke, egy egészen fiatal lány, de én nagyon kedvelem. Nem tudtam még olyat kérdezni tőle, amire nem tudott mit mondani.
2010. jún. 10. 10:48
 7/16 anonim ***** válasza:
Én csak akkor látom a védőnőnket mikor viszem a kicsit a dokihoz tanács adásra.De nem is izgat nekem pont annyi elég is belőle.Nem szeretem ráadásul ha kérdeztem tőle valamit még csak arra se vette a fáradtságot h válaszoljon.Akkor meg minek?Jó ez nekem így.Ha valami bajom van vagy kérdésem vagy megkérdezem a doktornőt vagy ha kisebb hord erejű a dolog akkor megkérdezem itt.Általában hasznosak a tanácsok és hála égnek a dokitól sem kell gyakran kérdezni mert lekopogom eddig nem sok problémánk volt.
2010. jún. 10. 10:51
 8/16 anonim ***** válasza:

Nálunk új védőnő van, ő meg kibeszéli az anyukákat, ráadásul mindennel baja van. Egy gyerek vagy túl sovány , vagy túl kövér, minden anya rosszul csinál mindent, és egyébként is a büdös kölkök képesek akár 1 cm-rel is elmaradni a nagykönyvben megírtakhoz képest!

Mániája a családlátogatás, alig lehet a rendelőjében megtalálni, pedig elvárja, hogy havonta egyszer pontosan megjelenjen mindenki megméretni a gyereket.

Ő válaszol a kérdésekre, csak előfordul, hogy teljesen ellentétes dolgot mond két anyukának ugyanarra a kérdésre.

Ő 50 körüli és két nagy gyereke van egyébként.

2010. jún. 10. 10:58
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Az enyém egy őskövület, nyugdíj után maradt dolgozni, hát a tanácsai is hasonlóan modernek. Kérdezek valamit, és másra válaszol...

Én bujkálok előle, pl. most is hívott, gondolom jönne, de nem vettem fel. Kaputelefon kiiktatva, baba alszik. Én itt fetrengek bugyiban a 30 fokban, a lakás még összevissza mert nem bírtam magam semmire rávenni. Hát pont most nem hiányzik ide :P

Ja gondolom az egyéves státusz miatt keres, de nem értem, mit pörög, megmondtam hogy majd én jelentkezem. Ebben maradtunk. Még nincs is egy éves a gyerek.

2010. jún. 10. 11:10
 10/16 anonim ***** válasza:

A mi védőnőnk még nagyon fiatal,most végzett a sulival,az első kismamái közé tartozok...!

Mindig van válasza mindenre de olyan tudományos...nem tapasztalati...!

2010. jún. 10. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!