Csak az én védőnőm ilyen lüke?
az én védőnőmnek sincsen gyereke, így csak azokból tud meríteni, amiket tanult a könyvből...
Én meg most már a saját tapasztalataimból merítek inkább, mert most született meg a második kisbabám, így némi tapasztalatom szerencsére már van.
Megjegyzem, az enyém is így hátított, ha kérdeztem valamiről annó...Sőt, első gyerekemet 1 alkalommal látogatta csak meg itthon, amikor hazajöttünk a kórházból.Utána mindig nekem kellett becincsálni mindenféle vizsgálatok miatta. Ami nem is volna annyira gááz, e egy időben rendel vele együtt a gyerekorvos is, és egy újszülöttet oda, a többi, más beteg gyerek közé kell bevinni. Persze, minket, új szülöttöseket behívnak előre, de könyörgöm azért a váróban a levegő sem olyan, ahol annyi más beteg gyerek is van!
Ez nem tudom, hogy máshol hogy megy, de itt nagyon trééé. Szerintem.
Na most viszont beintettem mind a védőnőnek, mind a gyerekorvosnak. Mert ugye, megint be kellett volna vinnem a kicsimet miután hazajöttünk a kórházból rá egy hétre a védőbe, de megmondtam, hogy eszemben sincs. Most jöttünk haza intenzív osztályról, majd ha akarja látni súlymérés ügyben a védőnő, meg a doktor akkor majd kijönnek, de nem viszem olyan helyre ahol még vlami nyavaját össze is szedhet! Elég volt köszönjük nekünk így is az a súlyos tüdőgyulladása, amivel született, és 2-3 napig lélegeztető gépen volt a gyerekem, meg 15 nap után engedték csak őt haza, szerencsére gyógyultan a kórházból..
Másnap igaz volt kint a doktornéni, meg a védőnő, de itt be is lehet fejezni...Most kezdem el szoktatni még a kicsit a kinti levegőhöz is, eszemben sincs beteg gyerekek közé cincálni...
Nálunk új védőnő van, ő meg kibeszéli az anyukákat, ráadásul mindennel baja van. Egy gyerek vagy túl sovány , vagy túl kövér, minden anya rosszul csinál mindent, és egyébként is a büdös kölkök képesek akár 1 cm-rel is elmaradni a nagykönyvben megírtakhoz képest!
Mániája a családlátogatás, alig lehet a rendelőjében megtalálni, pedig elvárja, hogy havonta egyszer pontosan megjelenjen mindenki megméretni a gyereket.
Ő válaszol a kérdésekre, csak előfordul, hogy teljesen ellentétes dolgot mond két anyukának ugyanarra a kérdésre.
Ő 50 körüli és két nagy gyereke van egyébként.
Az enyém egy őskövület, nyugdíj után maradt dolgozni, hát a tanácsai is hasonlóan modernek. Kérdezek valamit, és másra válaszol...
Én bujkálok előle, pl. most is hívott, gondolom jönne, de nem vettem fel. Kaputelefon kiiktatva, baba alszik. Én itt fetrengek bugyiban a 30 fokban, a lakás még összevissza mert nem bírtam magam semmire rávenni. Hát pont most nem hiányzik ide :P
Ja gondolom az egyéves státusz miatt keres, de nem értem, mit pörög, megmondtam hogy majd én jelentkezem. Ebben maradtunk. Még nincs is egy éves a gyerek.
A mi védőnőnk még nagyon fiatal,most végzett a sulival,az első kismamái közé tartozok...!
Mindig van válasza mindenre de olyan tudományos...nem tapasztalati...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!