Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hetes babával mehetek...

3 hetes babával mehetek étterembe, vagy maradjon itthon inkább?

Figyelt kérdés

Pénteken lesz az egyik legjobb barátnőm 21. szülinapja és lesz egy ebéd a kedvenc éttermében.

Hatan leszünk és mondta, hogy vigyem a babát is nyugodtan, aki akkor lesz 3 hetes.

Igazából szívesen vinném, mert akik ott lesznek, már mind találkoztak vele, 2-3 naponta jönnek hozzánk, szóval ismerik a babát. Nem is sírós baba, tápszeres, így az etetés is könnyebb lenne, ha akkor éhezne meg.

Kb másfél-2 órás program lenne.

Ha nem vinném, az apukájával lenne itthon.

2017. nov. 20. 13:26
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
43%
Mindig ez a mackónadrág:)) Jaj, de unalmas. Három gyerekem van, de idejét nem tudom, mikor volt rajtam mackónadrág. És irigy sem vagyok, barátnőm is van.
2017. nov. 20. 14:50
 22/34 anonim ***** válasza:
64%
Akkor csak szimplán egy kukacoskodó saját magát tökéletesnek gondololó nőszemély vagy kedves 67%-os.
2017. nov. 20. 14:52
 23/34 anonim ***** válasza:
39%
Nem érdekel a véleményed kicsit sem:) Számomra nem volt létfontosságú egy húsz napos gyerek mellől születésnapozni menni, soha.
2017. nov. 20. 14:54
 24/34 anonim ***** válasza:
60%
Mert te egy supermom vagy ;)
2017. nov. 20. 14:56
 25/34 anonim ***** válasza:
38%
El nem tudom képzelni, hogy merülhet fel egyáltalán benned, hogy 3 hetesen akár otthon hagyod a babát, akár elrángatod egy bacikkal teli helyiségbe, minden esetre, ha neked muszáj menni, akkor a baba inkább maradjon otthon az apukájával. Hátha neki több esze van.
2017. nov. 20. 15:01
 26/34 anonim ***** válasza:
35%
Én egyszerűen nem értem...Most tényleg én meg a fajtàm érezze szarul magàt,mert perpill a gyerekem az első?! 3 hetes baba mellől nem megyünk bulikàzni.Majd megyünk 2 év múlva..Olyan nehéz kivàrni?Akkor miért kellett a gyerek?
2017. nov. 20. 15:10
 27/34 anonim ***** válasza:
68%
Miért ne lehetne elmenni egy születésnapi ebédre? Marha nagy bulika. Ha valami elintéznivalója lenne akkor se menjen, mert most 2 évig be kell zárkózni? Nem csoda, hogy ennyi nőt elhagy a férje, már nem nők csak anyukák..
2017. nov. 20. 15:32
 28/34 A kérdező kommentje:

Hát akkor sz@r anya vagyok szerintetek, nem igazán tud érdekelni.

A babánkat pedig KÖZÖSEN vállaltuk a férjemmel, aki ugyanúgy ellátja, megeteti, tisztába teszi, ahogyan én. Nem egyedül fogom itthon hagyni, vagy idegenre bízni. Hanem az apukájával lesz, esetleg a mamájával.

De nem fogok magyarázkodni senkinek azért, mert hetente néhány órát szánok majd magamra most, és akkor is, ha már több gyerekünk lesz.

Egy sima ebédet pedig nem neveznék "bulikának", ahol a legnagyobb alkoholmennyiség maximum akkor kerül a szervezetembe, ha vörösboros kacsasültet kérek a pincértől... Nem is vacsora lesz, hogy olyan későn érjek haza, és lekéssem a fürdetést, vagy az altatást. Sőt, valószínűleg a lányunk aludni fog az egész távollétem alatt.

Nyilván nem naponta megyek el nélküle, de lehet nektek sem ártana egy kis idő gyerek nélkül, mert a rosszindulatú válaszaitokból süt a megkeseredettség!

A normális válaszokat köszönöm szépen.

2017. nov. 20. 16:20
 29/34 anonim ***** válasza:
47%

Inkább hagyd otthon apukájával.

Lehet, hogy nem lenne gond, de jobb a békesség.

2017. nov. 20. 16:44
 30/34 A kérdező kommentje:
Végül így lesz, és majd anyukám is beugrik a nagyimmal babázni picit, szóval bőven lesz "bébiszittere" a picinek. :)
2017. nov. 20. 16:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!