Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hetes babával mehetek...

3 hetes babával mehetek étterembe, vagy maradjon itthon inkább?

Figyelt kérdés

Pénteken lesz az egyik legjobb barátnőm 21. szülinapja és lesz egy ebéd a kedvenc éttermében.

Hatan leszünk és mondta, hogy vigyem a babát is nyugodtan, aki akkor lesz 3 hetes.

Igazából szívesen vinném, mert akik ott lesznek, már mind találkoztak vele, 2-3 naponta jönnek hozzánk, szóval ismerik a babát. Nem is sírós baba, tápszeres, így az etetés is könnyebb lenne, ha akkor éhezne meg.

Kb másfél-2 órás program lenne.

Ha nem vinném, az apukájával lenne itthon.

2017. nov. 20. 13:26
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
97%
Ha megoldható, én inkább az apukára hagynám otthon.
2017. nov. 20. 13:28
 2/34 anonim ***** válasza:
97%
Az,hogy otthon nyugis,nem egyenlő azzal,hogy egy idegen helyen,ahol új minden zaj/fény is nyugis lesz.Ráadásul ott rengeteg ember megfordul,pont tegnap mondták be,hogy egyre több a influenza szerű tünetekkel orvoshoz fordulók száma.Egy 3 hetes immunrendszere még nem annyira erős.Nem vagyok féltős,de biztos nem vinném.
2017. nov. 20. 13:30
 3/34 A kérdező kommentje:
A férjem mondta, hogy marad vele itthon, de anyukám is felajánlotta, hogy addig vigyáz rá, ha nem szeretném vinni (bár szerinte nyugodtan mehetnék vele).
2017. nov. 20. 13:33
 4/34 anonim ***** válasza:
89%

En biztos nem vinném. Hagyd otthon apukával te meg kapcsolódj ki baba nelkul.

Bar nekem 3 hettel szules utan teher lett vna ilyen fajta este, nem kikapcs :) de ez mar mas tema. Kinek mi!

2017. nov. 20. 13:40
 5/34 anonim ***** válasza:
97%

Ha nyár lenne, azt mondanám, vidd csak.

De most kezdődött a tél, kizárt dolog, hogy egy ilyen picit kitennék ennek. Zárt helyiség, ahol sok ember nyüzsög. Nem vagyok egy túlféltő anya, de egy 3 hetesnek gyakorlatilag még nincs is immunrendszere.

Örülj, hogy van kire bíznod, legalább kikapcsolódsz picit!

2017. nov. 20. 13:41
 6/34 anonim ***** válasza:
87%
Ha szerinted nyugottan viheted, miért kérdezed meg? Én biztos nem vinném, otthon hagynám az apukájával esetleg pluszban a nagyi is ott lehet...nem éjszakára maradsz ki csak pár órára
2017. nov. 20. 13:41
 7/34 anonim ***** válasza:
93%

Semmiképp nem vinném.

Akkor nem tudnék a barátnőre koncentrálni, mindig a babára figyelnék.

És kicsit elvenné a baba "csillogást". Többen is lehet, hogy inkább vele foglalkoznának, és nem az ünnepelttel.

Hidd el, jobb, ha nincs ott. (főleg így, hogy apával lehet addig)

2017. nov. 20. 13:43
 8/34 anonim ***** válasza:
86%
Ekkora babàt őszi időszakban tuti nem vinnék.
2017. nov. 20. 13:45
 9/34 A kérdező kommentje:

Nekem ez nem teher, hamar felépültem a császár után és a babával sincsenek gondok szerencsére, szóval nem vagyok hulla fáradt, aki legszívesebben elvonulna téli álmot aludni. :D

Úgyhogy attól nem tartok, hogy én nem fogom bírni, csak azt nem szeretném, hogy esetleg a lányunk valamit elkapjon már ilyen piciként.

2017. nov. 20. 13:50
 10/34 anonim ***** válasza:
45%

3 hetes babát egy étterembe??? Nem igazán nőttél még fel a feladathoz, igaz? Még nyáron sem, nemhogy novemberben.

3 hetes. Mond ez neked valamit? Nyugalomra van szüksége, evés-alvás-tiszta pelenka, meg anyu és apu. Ha mutogatni akarod vigyél róla fotót.

Annyi eszetek van.... hihetetlen.

2017. nov. 20. 13:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!