3 hetes babával mehetek étterembe, vagy maradjon itthon inkább?
Pénteken lesz az egyik legjobb barátnőm 21. szülinapja és lesz egy ebéd a kedvenc éttermében.
Hatan leszünk és mondta, hogy vigyem a babát is nyugodtan, aki akkor lesz 3 hetes.
Igazából szívesen vinném, mert akik ott lesznek, már mind találkoztak vele, 2-3 naponta jönnek hozzánk, szóval ismerik a babát. Nem is sírós baba, tápszeres, így az etetés is könnyebb lenne, ha akkor éhezne meg.
Kb másfél-2 órás program lenne.
Ha nem vinném, az apukájával lenne itthon.
En biztos nem vinném. Hagyd otthon apukával te meg kapcsolódj ki baba nelkul.
Bar nekem 3 hettel szules utan teher lett vna ilyen fajta este, nem kikapcs :) de ez mar mas tema. Kinek mi!
Ha nyár lenne, azt mondanám, vidd csak.
De most kezdődött a tél, kizárt dolog, hogy egy ilyen picit kitennék ennek. Zárt helyiség, ahol sok ember nyüzsög. Nem vagyok egy túlféltő anya, de egy 3 hetesnek gyakorlatilag még nincs is immunrendszere.
Örülj, hogy van kire bíznod, legalább kikapcsolódsz picit!
Semmiképp nem vinném.
Akkor nem tudnék a barátnőre koncentrálni, mindig a babára figyelnék.
És kicsit elvenné a baba "csillogást". Többen is lehet, hogy inkább vele foglalkoznának, és nem az ünnepelttel.
Hidd el, jobb, ha nincs ott. (főleg így, hogy apával lehet addig)
Nekem ez nem teher, hamar felépültem a császár után és a babával sincsenek gondok szerencsére, szóval nem vagyok hulla fáradt, aki legszívesebben elvonulna téli álmot aludni. :D
Úgyhogy attól nem tartok, hogy én nem fogom bírni, csak azt nem szeretném, hogy esetleg a lányunk valamit elkapjon már ilyen piciként.
3 hetes babát egy étterembe??? Nem igazán nőttél még fel a feladathoz, igaz? Még nyáron sem, nemhogy novemberben.
3 hetes. Mond ez neked valamit? Nyugalomra van szüksége, evés-alvás-tiszta pelenka, meg anyu és apu. Ha mutogatni akarod vigyél róla fotót.
Annyi eszetek van.... hihetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!