Búzát csiráztattam itthon és szeretném ilyen savanyú félére megcsinálni, csak nem tudom hogyan kell. Egyszer már ettem egy étterembe ilyet és nem tudom az elkészitéséhez való dolgokat. Hogyan kezdjek hozzá?
Figyelt kérdés
2010. jan. 18. 09:08
1/1 anonim válasza:
nem tudom, mire gondolsz pontosan, én a kínai büfés csíra salátát ismerem, ott ecetes-cukros lében készül. víz, ecet, cukor, vegeta, ízlés szerint összekeverve, ebbe tedd a csírát, és hagyd állni kb fél órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!