Milyen sütemények elkészítéséhez kell disznózsír?
Figyelt kérdés
A hájas kiflin kívül...2011. ápr. 3. 12:55
1/5 anonim válasza:
Pogácsák - elsősorban tepertős pogácsa. Az csak azzal jó.
A hájas tésztához egyébként nem disznózsír kell, hanem disznóháj. (nem ugyanaz)
2/5 anonim válasza:
Kifejezetten zsír? Sokan pl. zserbót is azzal készítenek :)
Egyébként igen, a hájashoz háj kell :)
3/5 anonim válasza:
Sós stanglit és almás lepényt sütöm zsírral.
4/5 anonim válasza:
az almáspitét zsírral csinálom, a kakós lepényt is eredetileg zsírral írja a szakácskönyv.
jó pár sós receptet is kaptam, amik zsírral készülnek.
a lényeg, hogy kevesebb kell belőle, mint vajból, vagy margarinból.
5/5 anonim válasza:
Én a linzer tésztát is zsirral csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!