Milyen hozzávalók szükségesek a csokoládékrém elkészítéséhez? (margarin, cukor, tej, kakaó és még mi, mivel kell sűríteni? )
Figyelt kérdés
2010. okt. 6. 19:14
1/2 anonim válasza:
Én pudingporral szoktam, de van aki lisztet használ.
2/2 anonim válasza:
Nagyon finom a főzött krém. Tojássárgáját gőz fölött kell besűríteni, ha még sűrűbb kell akkor keverj bele tejjel egy kis lisztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!